Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emiatt szakítani akar velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt szakítani akar velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy ebben az esetben jogos-e a barátnőm részéről az, hogy megharagudott rám és annyira csalódott bennem, hogy a szakítást fontolgatja.

Szeretném azzal kezdeni, hogy nagyon rossz gyermekkorom volt ami köszönhető az apámnak. Rengetegszer megvert engem is a testvéreimmel együtt és sokszor édesanyámat is a szemem láttára. Visszaemlékezve ilyenkor félelemben feküdtünk le aludni. Ez a félelem a mai napig is bennem él hiszen ha sokszor headset-en keresztül zenét hallgatok fel szoktam riadni mert attól félek, hogy megint veszekednek a szüleim. Nemrég történt, hogy rövid betegség után apám a kórházban elhunyt. Egyetlen egyszer sem mentem be hozzá, hogy akár csak pár percig is meglátogassam. Nem akartam látni és bevallom őszintén cseppet sem bántam, hogy meghalt hiszen tönkretette nekem is a gyermekkoromat, a fiatalságom egy részét és állandóan csak szégyenkeznem kellett miatta. A barátnőm azt mondta nekem, hogy nagyon csalódott bennem, hogy ebben a helyzetben sem voltam képes félretenni akár csak egy kis ideig a sérelmeimet és megtisztelni azzal, hogy az utolsó óráiban legalább egyszer elmegyek és meglátogatom. Ebből volt is egy kisebb vitánk ahol elmondtam neki, hogy az éremnek két oldala van és nem kellene engem emiatt elítélnie, viszont ha neki ez nem tetszik Én nem fogom visszatartani, ha menni akar akkor menjen de akkor egymással végleg be is fejeztük.

2022. jan. 6. 21:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha ez miatt szakít.. Annyit is ért a lány.

Megértem azt is, hogy nem mentél be, viszont azt is h be kellett volna menned.

Viszont ez a Te magánéleted. Nehogy már ő mondja meg neked hogy mit és hogy csinálj.

Hagyd békén most kicsit, aztán majd rajon.

2022. jan. 7. 05:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Én sem mentem volna el, s teljesen megértelek.

A lány emiatt szakít akkor hagy menjen, majd lesz más aki megért.

Kitartást a továbbiakra!

2022. jan. 7. 06:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én el sem mentem az apám temetésére, nem érdemelte meg. Mások könnyen beszélnek a megbocsátásról. Mi gyerekként konkrétan éreztünk mert minden pénzünk elitta.

Erőszakos, durva volt részegen

Nem apa az ilyen

Persze aki ezeket nem élte át, az pofázik a megbocsátásról

2022. jan. 7. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!