Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az emberek többsége csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek többsége csak úgy szakít, hogy már megvan az új partnere?

Figyelt kérdés
Én ezt tapasztalom, szívesen fogadok véleményeket.
2022. jan. 6. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a többségre ez a jellemző. A másik kategória meg az, aki bármikor találhat mást, ezért simán szakít és másnap már más ágyában van.
2022. jan. 6. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a többség akkor szakít. Én inkább ha nem működik a dolog és nincs szerelem.
2022. jan. 6. 21:09
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Az én környezetemben 10-ből max 1 liánozást látok, és akkor sokat mondtam.
2022. jan. 6. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:
27%
#13: Minden kérdésnél van valaki, aki teljesen általános jelenségeket nem hajlandó észrevenni a környezetében.
2022. jan. 6. 21:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szépíteni ez így van,szerintem azért mert az emberek önbecsülése nagyon alacsony ezért szükségük van egy emberre aki mellettük van aki folyamatosan bíztatják őket,
2022. jan. 7. 15:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem képesek meg valósítani önmagukat ha egyedül vannak ,úgy érzik hogy ők nem kellenek senkinek,de ha ott van mellette valaki az sem erősíti meg őket mert nem a megfelelő embert választékát,csak az első embert aki szembe jött és még van a kémia,mert legalább a szex legyen jó ha már másra nem vagyok képes egyedül, nem értem hogy miért kell ezt szépíteni és azt mondani hogy azért mert ő meg teheti hogy egyből össze jött valakivel ,más még erre sem képes
2022. jan. 7. 15:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: és a szex hogy lehet jó, ha emberileg nem passzolnak egymáshoz? Ha nem a megfelelő emberrel lép kapcsolatra, hanem az első szembejövővel, ezt úgy érted, hogy olyannal jön össze, aki nem becsüli meg? Nem érdekli, mik az igényei, hogy jó neki? Ha egy nem jó ember az, akivel összejött, akkor az a valaki hogy tesz a kedvére a szexben? Nem értem, hogy az (emberileg, lelkileg) nem megfelelő partnerrel hogy működhet a szex? Egy férfinak mindenkivel, bárkivel jó a szex, mert általában a kihúzós-bedugós mozgatástól el fog élvezni=jó a szex, egy nőnek meg ha szerencsés teste van, ugyanez megélhető? Ha nem szerencsés teste van (gyengébbek kedvéért: nem elég a hüvelyébe bedugni egy random férfi farkát), akkor olyat keressen, aki megtesz annyit, hogy addig izgatja a csiklóját, amíg el nem élvez? Szerintem ez nem működik egy nem szerelmes férfival, hacsak nem altruista. Nehéz ez a társtalálás.
2022. jan. 9. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!