Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk többségének miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk többségének miért ilyen nehéz barátnőt/partnert találnia?

Figyelt kérdés

Lányok többsége meg kb semmit nincs egyedül.

Nem igazságtalan ez?:(

Van egy lány aki már évek óta tetszik, de mindig olyan hamar talál új barátot hogy én csak azt veszem észre hogy mással van, esélytelen így barátnőt szerezni:(

SZerintem én szüzen fogok megdögleni:/

2021. szept. 1. 22:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Ha olyan után loholsz, vagy messziről vagyódsz, aki le se szar téged, persze hogy szüzen fogsz meghalni.

Ha csak rinyálsz, persze hogy szüzen fogsz meghalni.

2021. szept. 1. 22:21
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Nézz más nő után. Nem elég egyértelmű hogy nem kellesz neki?
2021. szept. 1. 22:25
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Mert a férfiak ezen része rinyál, semmi kisugárzása, meg sem mer szólítani egy nőt.
2021. szept. 1. 22:25
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Ahányszor egy lánynak lesz barátja, annyiszor egy fiúnak is lesz barátnője.
2021. szept. 1. 22:26
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

4esnél a pont:D

Mellesleg nem csak a férfiaknak nehéz, a nőknek is. Én évek óta szingli vagyok (nem, nem vagyok ronda sőt). A helyedben meg egyébként se futnék ilyen kapcsolatfüggő csajok után, akik soha nincsenek egyedül, ha szakítás van akkor is mennek az új fszra mert hát búfelejtés van. Az ilyen lányok mentálisan nincsenek rendben és csak a szintén mentálisan elmaradottak jönnek velük össze kapcsolatra.

Majd jönni fog az a bizonyos lány, ezt nem lehet sürgetni. Légy türelmes

N

2021. szept. 1. 22:30
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a többség ponthogy talál párt. Azok vannak kisebbségben, akik nehezen találnak. Gondolom ezek az emberek önbizalom hiányosak, vagy nincsenek meg a megfelelő szociális képességeik.
2021. szept. 1. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
A nők által férfiak felé támasztott megugorhatatlan küllemi, egzisztenciális elvárások miatt.
2021. szept. 1. 22:32
 8/12 anonim ***** válasza:
29%
Hát ha olyan után loholsz aki nem akar tőled semmit akkor tényleg nehéz. Ha olyannal próbálkoznál akinek te is tetszel akkor talán nagyobb esély lenne. Angol tudósok szerint egy kapcsolatban mindkét fél tetszik a másiknak.
2021. szept. 1. 22:47
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Az a bizonyos (rózsaszín köd), elveszi az ember józan ítélő képességeit !

18 évesen én is nagyon szerelmes lettem egy lányba , nem tudtam másra gondolni , csak őrá . Persze mi összejártunk ezzel a lánnyal , tehát elmondtam neki hogy én mit érzek iránta , mert tartottam attól , hogy számára csak egy "barát vagyok és nem több .

Volt olyan , mikor elmentem hozzá , csak ő volt otthon , és mikor beléptem egy másik fiúval volt ott , beszélgettek , majd a srác távozása után , rögtön ment fürödni . Én addig a szobájában megvártam , de amikor kijött a fürdőből , nem igen szólt hozzám és olyan furcsa lett , halk , bátortalan és mindenre csak rövid válaszokat adott s nem kérdezett vissza . Aztán indultam haza , korábban mindig ki kísért a kapun , akkor meg csak kinyitotta az ajtót , majd halk szia után , vissza csukta .

De volt olyan is , hogy szintén kettesben beszélgettünk náluk , majd megjelent 2-3 srác , bekiabáltak neki , hogy hé cicám megjöttünk , gyere ki ! - és a lány kiment és velük együtt eltűnt , elment velük , mint utólag ki derült egy közeli bányatóhoz vitték . A bátyja elmondása szerint pedig , hazaérkezését követően , ekkor is a fürdőbe ment tusolni .

De én ennek ellenére , mindent amit kért és teljesíteni tudtam , azt megtettem neki , mert szerelmes voltam belé .

De ez még semmi ! - 3 éven át vezetett az oromnál fogva , még találkoztam egy másik lánnyal , akinél megtapasztaltam , hogy milyen érzés is az , amikor viszonozzák az érzelmeimet , és viszont szeretnek !

2021. szept. 1. 22:51
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
"Évek óta nagyon tetszik" -ezen évek alatt, mit tettél annak érdekében, hogy a te dákód nyársalja fel azt a hamvas puncit? Mert jobb ha tudod, a távimádás vagy a szerelmi rávezetés gondolatátvitellel nem működik. Érted mit írok? Hányszor mentél hozzá, hogy elhívd valamerre, egy italra, vagy csak köszöntél oda és ejtettél egy egy bókot? A jó csajokat a tökös srácok kapják meg, akik nem félnek élni a lehetőséggel. Ha ez a hajó elment, akkor a legközelebbire idejében szállj fel.
2021. szept. 1. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!