Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értelmezed azt, ha párkapcsolatban élsz, minden ok, de közben megtetszik valaki más?

Figyelt kérdés

Nem esel szerelembe, csak elkezd érdekelni egy ember.

Mit jelent ez?

2022. jan. 5. 18:52
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
Figyelemhiànyként. És nem, nem a pàrom felől. Sajàt magamtól.
2022. jan. 5. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem minden OK.
2022. jan. 5. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Termeszetes dolog. Nalam is van ilyen. Engedd az uj ismeretseget. Baratsag belefer. Majd visszafogod magad.
2022. jan. 5. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Nekem még párkaocsolaton kívül is alig akad ilyen, hogy megtetszik vki, aztán még érdekeljen is, vagy gondolkodjam vele továbbiakban, nemhogy párkapcsolat mellett.
2022. jan. 5. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Örülök, ha egyszer van olyan barátom, aki egyáltalán tetszik és még viszonzott is.

Már ez is ritka önmagában.

Olyan meg mégcsak nem is volt velem, hogy kapcsolat mellett(olyan mellett aki ritkaság nekem, aki tetszik, akit szeretek- ugye azzal járok), más érdekelne.

Olyan volt csak hogy vki megvígasztalt szakitas után. Es jol tette mert lekorozte az exet mindenben. De még szakitás alatt is vak voltam másra eleinte.

4.voltam

2022. jan. 5. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Beléd is szerettem 4-5ös :D
2022. jan. 5. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Esettől függ, hogyan. Ilyen esetekben nálam párkapcsolatban volt olyan, amikor csak figyelemhiányom volt / kicsit langyos volt a kapcsolat; olyan is, amikor csak szimplán egy nagyon érdekes, jó fej emberrel hozott össze a sors, és nem úgy értelmeztem a rajongásomat, mint ahogy ténylegesen éreztem; meg volt olyan is, amikor már tudat alatt kint voltam fél lábbal a kapcsolatból és hamarosan rá is ébredtem, hogy már nem működik.
2022. jan. 5. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nem érdekel más, szeretem a férjemet.
2022. jan. 6. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!