Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsináljak ez még szerelem? :' (
1 éve járunk a barátommal és sokat veszekedünk,nagyon nagyon féltékeny mindenkire és minden kis apróságon összeveszünk:S
Az a gondom,hogy egyik barátnőm felvette msn-re ,hogy kiderül hogy hűséges-e
És túlságosan is érdekelte a barátnőm kérdezgette h mikor jön haza szűz-e még stb stb.. Bizzak benne vagy mitcsináljak?Úgy érzem h imádom de néha mégsem:( Normális válaszokat légyszives!!
Am 16/L a barátom 19/F
Szerintem beszéljétek meg ezt a dolgot és közössen döntsetek a kapcsolatotok jövőjéről.
23/L
Amikor nagyon összeveszünk akkor szakitunk haza akarok menni de nem enged el,ha meg elmeek akkor jön utánam h ne haragudjak meg ilyenek
Amugy köszönöm a válaszokat hát sok jövője nincs,mert üt is:S de nagyon szeretem nekem ő volt az első akivel lefeküdtem lehet azért kötődök ennyire hozzá vagy nemtudom:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!