Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól van így, vagy hibás vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól van így, vagy hibás vagyok?

Figyelt kérdés
Mennyire vagyok hibás, ha nem teszek uzsonnát a barátomnak, es etlen szomjan van a munkában, miutan rendszeresen eljátékgépezi a pénzét es nem szall be a közösbe
2022. jan. 5. 09:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%
En ki is vagnam!
2022. jan. 5. 10:33
 12/28 anonim ***** válasza:
51%

Függőket nem igy kell nevelni.

Nem vagy hibás mert nem vagy a pszichologusa vagy anyja nem feladatod.

De ezt nem igy kell.

De nem is neked a dolgod másokqt nevelni.

2022. jan. 5. 10:44
 13/28 A kérdező kommentje:
Hogyan kell nevelni a fuggöket akkor utolsó hozzászóló? Kivancsi vagyok az értékes meglátásaidra
2022. jan. 5. 10:48
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Pszichologia temakor.

Es nagyon nem igy.

2022. jan. 5. 11:08
 15/28 anonim ***** válasza:

Elso alapszabályok:(pszichologust idézek)

- nincs jogid más embert megvaltoztatni. Akkkr se ha önkárosíto. Természetes az is, ha ez dacot ellenállast vált(ana)ki a masikbol

- jogod van viszont azt elérni, hogy a másik önmaga meg akarjon változni. Azaz ez az Ő döntése kell, hogy legyen és NEM A Te döntésed.

- Belső motiváciora lehet is hatni.

Az pedig nagyon nem azzal kezdodik hogy majd te megmondod neki mit csinalhat szerinted es mit nem.

2022. jan. 5. 11:12
 16/28 anonim ***** válasza:

*nincs jogod

Akkor sem

2022. jan. 5. 11:12
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Azért én minimális ételt adnék neki nem luxus mert a függőség betegség és nem tud majd étlen szomjan dolgozni….
2022. jan. 5. 11:13
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
#17 ha a pali ott tart, hogy etlen, szomjan van, akkor majd biztos felemeli a kis valagat, azt visz magaval kaja:D
2022. jan. 5. 11:16
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy meg a kérdés manipulatív, mert egy komoly addikciót állítasz szembe egy olyan dologgal, amit pusztán figyelmességből meg lehetne tenni.

Szóval egyik sincsen rendjén.

Az lenne a legjobb, ha ő beleadna a közösbe, te pedig adnál neki enni, mert éhesen nem lehet dolgozni.

2022. jan. 5. 11:55
 20/28 anonim ***** válasza:
12%

Aki lepontozott üzenem ha étlen szomjan van konkrétan és összeesik az jobb lezs?

Még a raboknak is joga van ételt kapni…

2022. jan. 5. 11:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!