Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom folyamatosan azzal piszkál, hogy váltsak munkahelyet?
Figyelt kérdés
Állásinterjún, illetve önéletrajzomba a fizetési igényemnél nagyon alacsony összeget említettem, azt akartam, hogy valahova biztosan felvegyenek végre a több sikertelen jelentkezésem után. Nem a végzettségemnek megfelelő munkát végzek, hanem olyat, amihez diploma sem követelmény, amit nem bánok olyan szempontból, hogy rájöttem arra, hogy azon a területen nem szeretnék dolgozni, amiből diplomám van. A lényeg, hogy szűkösen jövök ki havonta a jövedelmemből, nagyon meg kell gondoljam, hogy mire költök. Párommal külön kasszán vagyunk, nem engedem neki, hogy anyagilag támogasson, számomra az olyan érzés lenne, mintha nem a barátnője, hanem a qrvája lennék. Mindig mondja, hogy váltsak munkahelyet, máshol sokkal jobban keresnék. Én azonban félek, hogy megint több tucat sikertelen állásinterjúval gazdagodnék, két szék közül a pad alá esnék, munkanélkülivé válnék, annál pedig jobb a jelenlegi szerény keresetem is.2022. jan. 4. 14:51
21/22 anonim válasza:
Istenem... Szerinted akik magasabb pozícióban dolgoznak, ők hogy kerültek oda? Biztos nem úgy, hogy a legelső szar munka helyről várták a sültgalambot
22/22 anonim válasza:
#21 yesthatsright
en mar csak azt nem ertem h ez miert a parkapcsolati problemak temakorben hever
ez inkabb a karrier, onismeret temakorokbe passzolna.
amugy palyakezdokent szar penzert akkor eri meg dolgozni, ha ott valami nagyon piackepes tudast tudsz felpakolni magadra, aztan ha az megvan tipikusan 1.5-2 ev alatt akkor dobbantasz es eladod a szaktudast kemenyvalutaert az elsodleges piacon, esetleg sajat vallalkozasba fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!