Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám megakadályozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám megakadályozni, hogy a párom megkérje a kezem?

Figyelt kérdés

Bele szoktam olvasni a telefonjába, ott találtam meg egy beszélgetést a haverjával, akinek leírja, hogy meg akarja kérni a kezemet.

Már a rusnya gyűrűt is megvette, pff...

Hogy állítsam le? Nem akarom neki a szemébe mondani, hogy nem akarok vele összeházasodni. Hazudjam azt, hogy megcsaltam?

Csak normális válaszokat kérek!!!

2022. jan. 4. 13:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
31%
Ha ez komoly, akkor csak szimplán mondd el neki, hogy nem szeretnéd. Legjobb szerintem, ha előtte, míg meg nem kéri a kezed. Inkább, mint, hogy ott mondd a szemébe, amikor csak 1 szót vár, hogy igen.
2022. jan. 4. 21:05
 32/37 A kérdező kommentje:
Na kitaláltam, olyat fogok csinálni, amitől meggondolja magát. Mától nem mosogatok el, meg ilyenek. Hátha így nem kéri meg a kezemet.
2022. jan. 4. 21:54
 33/37 anonim ***** válasza:
75%

🤣🤣

Kezdem érteni, hogy miért panaszkodnak az emberek, hogy nem találnak értelmes embert.

2022. jan. 5. 01:45
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz házasságot mert túl tapadós, de akkor nem is szereted igazán akkor miért nem szakítasz vele? Persze elérheted hogy megutáljon ezzel megkönnyítve neki, de szerintem sokkal szemetebb mint egyenesen elmondani neki ja és tapadós férfiként mondom, elmosogatnék utánad szóval készülj hogy letérdel vacsora után xd
2022. jan. 5. 04:21
 35/37 A kérdező kommentje:
Éppenhogy azért nem akarom megbántani, mert szeretem.
2022. jan. 5. 08:04
 36/37 anonim ***** válasza:
59%

Ennyi éles kést...

Nem akarod megbántani? De hát meg fogod, szívem. Ha egyszer el akar venni, te meg nem akarsz hozzá menni, akkor bizony ezt nem kerülheted el. Azt hiszed, azzal, hogy nem mosogatsz el (meg ilyenek), attól megúszhatod azt, hogy kimondd: NEM AKAROK HOZZAD MENNI?

Vagy játszmázással akarod lerázni magadról? Mit tennél, ha veled csinálnák ezt? Hm? Akkor persze itt sírnál... Hogy "jaaaaj nem értem, a pasim ilyen meg ilyen"

"Elvileg nem tudja, hogy én tudom, hogy ő tudja"

"Mondd azt, hogy nem vagy elég jó hozzá"

Nők b.meg...

Miért nem tudtok (tisztelet a kivételnek) egyenesek lenni és egyszerűen elmondani, amit gondoltok??

Édes f@szom...

2022. jan. 5. 08:24
 37/37 anonim ***** válasza:
83%
Ha megkéri a kezed , mondd már meg, hogy mit reagált, esküszöm kíváncsi vagyok rá.
2022. jan. 5. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!