Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám megakadályozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám megakadályozni, hogy a párom megkérje a kezem?

Figyelt kérdés

Bele szoktam olvasni a telefonjába, ott találtam meg egy beszélgetést a haverjával, akinek leírja, hogy meg akarja kérni a kezemet.

Már a rusnya gyűrűt is megvette, pff...

Hogy állítsam le? Nem akarom neki a szemébe mondani, hogy nem akarok vele összeházasodni. Hazudjam azt, hogy megcsaltam?

Csak normális válaszokat kérek!!!

2022. jan. 4. 13:47
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
86%
Olyan normális lányt, aki szereti őt és őszinte tud lenni vele. De amúgy tökmindegy, neked úgysem lesz itt egy normális válasz sem, trollvarjú.
2022. jan. 4. 14:00
 12/37 anonim ***** válasza:
97%

Ha azt akarod hogy szakitson is veled akkor mindenképp hazudd azt neki. 😁

Ez valami kamu kérdés ugye?

Felnőtt vagy, miért vagy annyira gyáva hogy még Ond az igazat?

Miért nem akarsz hozzamenni? Kinek vagy akkor vele?

2022. jan. 4. 14:02
 13/37 anonim ***** válasza:
97%

30% a hasznossági mutatód, ez azért elmond egyet s mást :)

Kérdésedre válaszolva: légy egyenes, ne hazudj. "Béla, nem szeretnék hozzád menni".

2022. jan. 4. 14:09
 14/37 anonim ***** válasza:
95%
Legfeljebb odaadod a gyűrűt Gollam-nek, ő örülni fog a "drágaszágának"! :)
2022. jan. 4. 14:13
 15/37 anonim ***** válasza:
82%
Troll kérdés.Egy ilyen mocskos szájú, bakter stílusú nőt nincs az a férfi, aki el akarna venni.Ha mégis, akkor mondj igent.Soha az életben nem lesz másik ilyen lehetőséged!
2022. jan. 4. 14:18
 16/37 A kérdező kommentje:

12 - Jó együtt lenni vele, de néha sok nekem. Elég ragadós, emiatt nem akarok vele házasságot.

13 - De elvileg nem tudja, hogy tudom, hogy meg akarja kérni a kezemet, tehát nem mondhatom ezt neki.

2022. jan. 4. 14:18
 17/37 anonim ***** válasza:
94%
Egy kapcsolatban előbb-utóbb fel szokott merülni. Vagy mit szeretnél, pislogni mint hal a szatyorban, amíg elő nem kerül a gyűrű?
2022. jan. 4. 14:24
 18/37 anonim ***** válasza:
95%
Pasi vagy?
2022. jan. 4. 14:25
 19/37 A kérdező kommentje:
18 - Nem, hogy lennék pasi?
2022. jan. 4. 14:25
 20/37 anonim ***** válasza:
95%
Mond neki is hogy rusnya a gyűrű,mindjárt meggondolja magát.
2022. jan. 4. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!