Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesen is leszokhat még az efféle vitalezárásokról?
Nem fog magától leszokni!
Ezzel mire megy? Az én fogalmaim szerint ennek semmi köze a vitához, nevetséges. Ha ez arról szól, hogy fogd be a szád, különben megüt, akkor az első alkalommal megkérdeztem volna, hogy ez nála a probléma megoldás -e, ha igen, akkor soha többet nem álltam volna szóba vele.
"az utcán megtanulta hogy aki nem áll ki magáért azt eltapossák"
Na, megint egy tróger, aki gengszternek hiszi magát...
Nem tanult meg semmit sem, ugyanis ami az ő fejében van, - lövöldözések, autós üldözés, banda- és drogháborúk, 2Pac, stb. - az nem igazán fedi a valóságot. Magyarországon inkább megélhetési bűnözők/személyiség zavaros emberek vannak, akik öreg bácsikat, néniket, meg a náluk gyengébbeket bántják. Ez nem arról árulkodik, hogy milyen kemény legények vannak itt, hanem arról, hogy milyen hitványak ezek az emberek. Ez nem ugyanaz, mint ami Amerikában megy.
Amúgy az ilyen ütődött alakokat, mint a pasid, kellene kitenni az USA egyik veszélyes részére egy 30 percre, ott megtanulná, milyen az utca. Ha egy 14 éves néger gyerek fegyvert fogna rá, ott szarná össze magát a félelemtől. Egy olyan környezetben, ahol az iskolában is lövöldöznek, ez elképzelhető lenne. Ott nem viccelnek az ilyenekkel.
"Barátom minden vitánknak úgy vet véget hogy boxoló állásba áll (mintha le - vagy ki akarna ütni) így biztosítja magának az utolsó szót."
Igen, teszi ezt veled, mert nő vagy.
Haverkodtam egy közel 190 cm-es kondis sráccal, akinek olyan karja van, amilyet még a fitt pasik közt is ritkán látni. Kíváncsi lennék, neki be merne-e állni boxoló állásba.
Amúgy meg te sem vagy normális, hogy ilyen alakkal vagy együtt, dehát zsák a foltját. Két tanulatlan, buta ember.
Még annyit hozzátennék, hogy az emberi kapcsolatokban veszélyesebb játszmák zajlanak, mint a magyar utcákon. Ott ugyanis el tudod kerülni a balhét, de a csalódást a másik emberben már nehezebb, és az is rendesen meg tud sebezni, csak az lelkileg.
Ez valami ősi Borsodnádasdi bodzaszedő család kölyke?
Minek állsz szóba egyáltalán ilyen moslék szarhàzival?
Az ilyen rikkárdókat messzire kerülni kell!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!