Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vár választ ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vár választ ha már elmondtam?

Figyelt kérdés

Annyiszor elmondtam neki hogy mit gondolok a gyerekvállalásról és miért nem akarok és nem is tudom mikorra fogom akarni,de mégis ultimátumot adott h január elején várja a választ.

Már tőmondatokkal elmondtam miért nem érzem a kapcsolatunkat megfelelőnek erre.

Tudja hogy ha menni akar h én még nem akarok babát akkor elfogadom a döntését. De akkor minek ad ultimátumot? ( hisz tudja az álláspontomat stb)

2022. jan. 3. 17:44
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
47%
Egyszerűen, h te vàllald a felelősséget a szakítàsotok miatt.
2022. jan. 3. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

Adott még egy lehetőséget, hátha meggondolod magad.

Ennyi.

Jelezte, hogy ha még mindig ragaszkodsz, akkor januárban vége.

2022. jan. 3. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

1-esnek!

Nincs "felelősség".

Álláspont van.

Mindenkinek joga van a saját életéhez.

Egyiknek is, másiknak is.

Ha nem egyeznek, akkor szétmennek.

Ennyi.

2022. jan. 3. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Lehet úgy van vele, hogy ha megszab egy konkrét időpontot és ultimátumot ad, akkor a nyomás hatására belemész csak azért, hogy veled maradjon. Ami egyrészt érzelmi manipuláció, másrészt meg nagyon rossz ötlet lenne úgy gyereket vállalni, hogy az egyik fél egyáltalán nem akarja és csak a másik miatt megy bele. Ő nem tudja elfogadni, hogy ne legyen gyereketek, te meg nem akarsz, szóval ennek vége.
2022. jan. 3. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg azért mert szeret és húzza az időt ezzel is hát ha meggondolod magad. Ha más a jövőkép kár erőltetni a "majd meggondolja" magát alapon.
2022. jan. 3. 19:32
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Már honnan tudná, mikor NEM mondtad? Nem, egyáltalán nem egyértelmű, hogy ha ő akar gyereket, ezért hónapok óta nem védekezik, te meg lapítasz és nem vágtad ki a francba, hogy nem akarsz gyereket.

Ugyanis a gyáva lágytojásnak nincs annyi vér a pucájában, hogy kimondja, amit itt hónapok óta naponta ötször ideböfög. Az, hogy persze, először te is akartál, és megegyeztek, hogy lesz is, de te nrm tudod, hogy mikor, mert nem állsz készen.

Legalább fix, hogy nem esik teherbe, ha hónapokig nincs szex. Mondjuk lassan leesik neki is, hogy a gyerekhez dugni kéne, és így nem lesz.

Egy utolsó féreg vagy, mert legalább 3 évet elraboltál tőle úgy, hogy TE már biztosan tudod, hogy nem akarsz vele gyereket. Mondjuk kimondani jó ötlet, hogy nem szaporodtok.

2022. jan. 3. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Egy utolsó féreg amiért rabolta az idejét? Ugyan már szerintem a párjának sem tart senki fegyvert a fejéhez hogy már pedig vele maradsz 😅
2022. jan. 3. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
30%
6-os, te valami más szöveget olvastál? A kérdező azzal kezdte, hogy már többször is elmondta, hogy nem akar gyereket és meg is indokolta, hogy miért. Gondolom nem jelentette ki, hogy 100%, hogy ez nem is fog változni, ezért a párja egy darabig reménykedett, de most elég lett neki és ezért adott ultimátumot, hogy vagy most gondolja meg magát vagy vége.
2022. jan. 3. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:

#8: Te új vagy itt, ugye? Én már az írásképe alapján felismerem, hogy ez megint a drogériás látássérült gyökér, aki napi 8-10 kérdésben szídja a műkörmös nőjét.

Aki mondjuk heti kétszer fellátogat, már betéve ismeri a sztorit.

2022. jan. 3. 22:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!