Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet kilábalni ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kilábalni ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés

5 hónapos kapcsolat… szokásos sztori, az első 3 hónapban a felhőtlen rózsaszín köd, aztán ő koronás lett, én is, viszont annyira elhúzódott, hogy az lett belőle hogy szó szerint 1 hónapig(!) 0-24-ben össze voltunk zárva, ingerek nélkül. Egyre rosszabb lett minden, napi 3-4 szexből lett hadd ne mondjam mennyi, viták, feszültség, sok a másik, pénztelenség, stb..

Nagyjàból most tartunk ott hogy én járok melózni, ő próbal visszaallni a munkába de nagyon gyenge és még most sem jár minden nap..

Sajnos sokat csesztettem, mindenféle téren, pl “meguntál, nem szeretsz már, kell az új, nem mutatod mar ki a szereteted, nem közeledsz”, ezekből kiabálós veszekedesek szoktak lenni..

Jelenleg lenyugodtak a kedèlyek de elmondta oszinten h nem kivanja abszolut a szexet (2-3 naponta azert van így is), a viták nagyjából megszűntek de a 2 hónappal ezelőtti rendszer nemigen állt vissza.. azt erzem nem erdeklem, es nem is biztos hogy meg ugy szeret..

Kerdesem az lenne hogy azert nem kivanja a szexet mert kikèszült a sok csesztetéstől? Mit tegyek kérlek segítsetek hogy úgy álljon hozzám mint azelőtt, és hogy újra kívánjon? Nagyon szomorú vagyok :(

2022. jan. 2. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Ilyenkor kell egy viszlát, aztán ha ez tényleg szerelem volt, kiderül, de ha nem, akkor az is. Komolyan, lépd meg, mielőtt ő pattint le!...
2022. jan. 2. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Lakva ismerszik meg az ember. Örülj neki, hogy nem pazaroltál erre több időt, mert láthatóan nem illetek össze 🤷‍♀️
2022. jan. 2. 21:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Marmint miert szakitsak?

Nem lehet hogy a sok bsztatastol lett ilyen?

2022. jan. 3. 04:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Figyelj,mi három hónap randizas után költöztünk össze a párommal, most vagyunk együtt kb egy éve és soha egy vita nem volt köztünk.

Ha ilyen hamar ennyire elmérgesedett a helyzet az azt jelenti, hogy egyszerűen nem passzoltok.

Legyen olyan a kapcsolat, mint azelőtt?

Nincs azelőtt mert kb csak most jottetek össze.

Ennek így nincs jövője.

23 N

2022. jan. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!