Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeresen elkap valami iszonyatos hiszti, és olyankor borzasztó undok vagyok. Ezt tudatosan meglehet oldani?

Figyelt kérdés
Tehát, a párom ha nem azt teszi amit én akarok elkezdek utálatos lenni, bunkó, érzéketlen arcot vágok. Ez előfordul akkor is amikor a barátaival vagyunk, mert hogy ragaszkodna ahhoz,hogy én is legyek vele. Szilveszteri buliba mentünk, én nem akartam már a végén menni de már levolt foglalva,le volt beszélve. Reggel ők folytatták az italozást én pedig haza akartam menni, mindent is megtettem ennek érdekében iszonyú hisztis csaptam mire ő összepakolt és hazajöttünk. A barátai a szememben mondták,hogy buligyilkos vagyok. Sokszor előfordul,ha valami nem tetszik. Leginkább ez a barátaihoz kötődik, akkor csinálom ezt ha velük van. Pedig én nem akarom tőlük elszakítani de szinte észre se veszem máris elönti az agyam valami és akkor már nincs leállás,a viselkedésem illetően. Most kezdek rájönni arra,hogy ez a pasi rohadt sokat enged és tűr nekem, valószínűleg más pasi kirakta volna már jó párszor a szűrömet? Ezt hívják sárkánynak? Mikor egy nő ilyen? Tudom,hogy utálja ha társaságban merev pofát vágok, de egyszerűen nem tudom elengedi magam.
2022. jan. 2. 19:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor azt kéne tudni, hogy mi az, ami ebben a csapatban zavar? Isznak, hangosak, úgy érzed, hogy nem kedvelnek?
2022. jan. 2. 19:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

De még azt is megoldásnak látom ha megbeszéled a pároddal,és kitaláltok egy "jelszót" .Ha érzed hogy jön a kattanás és nem bírod már tovább abban a helyzetben,akkor azonnal mondod a jelszót a párodnak.És megelőzve a nagy balhét és robbanást,lenyugtat.Valahogy kezelned kell az indulataidat,mert egy idő után megunja ezt a párod.Bár hatékony vagy,mert mindig úgy van ahogy szeretnéd hogy legyen :) Eléred vele a célod :) Próbálkozz ,kísérletezz...kihívás is egyben számodra.Hogy egy ilyen helyzetben normálisnak maradni,és normálisan szólni a párodnak hogy menjetek,hiszti nélkül.Vajon úgy is sikerül elérned hogy úgy legyen ahogy szeretnéd? Ha igen,akkor jobb az,mert nem megy a kapcsolatotok rovására.

De biztosan sok benned a feszkó...azt meg vezessétek le máshogy.Szexel mondjuk :)

2022. jan. 2. 19:43
 13/22 anonim ***** válasza:
80%

Helló, nekem is ilyen a viselkedésem, egyszerűen nagyon nehéz ezt kontrollálni. Ez egy mondhatni pszichés betegség. Aki nem tudja, az azt hiheti hogy házisárkányok, hisztigépek vagyunk, közben aki benne van az tudja hogy nagyon nyomasztó lelkileg "ilyennek lenni".:(

Én voltam pszichológusnál mert már a saját életemet is negnehezítettem vele, nem csak a páromét, aki amúgy igen türelmesen kezelte az ilyen kirohanásaimat, más már rég dobott volna. :( Én ezt gyerekkoromból hoztam, vagyis az onnan eredő traumáim miatt alakult ki, amiket felnőtten próbáltam a szőnyeg alá söpörni. Meg kell keresd az okát, hogy neked mitől alakult ki és akkor jobban fogod tudni kezelni. Így mostmár én is jobban kezelem, meg a párom is megertobb hogy tudja hogy ezt tényleg nem direkt csinálom, nem akarom papucsként kezelni, nem akarom a társaságot sem elrontani, megbántani...egyszerűen ebbe szenved aki benne van.

2022. jan. 2. 19:49
 14/22 anonim ***** válasza:
36%
Szoval megragadtál egy 5éves szintjén. Anyád nevelt egyedül ugye?
2022. jan. 2. 20:35
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy szakembert. Van egy problémád, amit nem tudsz megoldani, hát keress valakit, aki tud segíteni abban, hogyan tedd.
2022. jan. 2. 20:44
 16/22 A kérdező kommentje:
#14, amúgy ja, özvegy lett 25 évesen
2022. jan. 2. 20:49
 17/22 anonim ***** válasza:
25%
Most még jó képet vág a pasid meg a környezeted ehhez a viselkedéshez, csak aztán ki tudja, meddig... Más nőket ennek a töredékéért kirúgnak. Szerintem neked pár nagy pofon kéne az élettől, nem pszichológus... Meg persze agyilag kéne felnőni elsősorban.
2022. jan. 2. 21:00
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#17: Óriási, bár közkeletű tévedés, amig írsz. A kérdezőnek a saját viselkedése leírásából az valószínűsíthető, hogy enyhébb személyiségzavara van. S az ilyen emberek állapotán a "pofonok" legtöbbször csak tovább rontanak, felerősítik a nehezen tűrhető viselkedésmintákat. El kell menni pszichológushoz és fel kell készülni egy, esetleg évekig húzódó terápiára. És sajnos lehet, hogy ki kell békülni azzal, hogy a tünetek teljes eltűnése sosem fog bekövetkezni, legfeljebb csak némi javulás. De terápia nélkül akár rosszabbodás is bekövetkezhet.
2022. jan. 2. 21:12
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Részben jogos, de például én terápia nélkül is két perc alatt felnőttem minden értelemben, amikor elvesztettem minden embert szinte magam körül, akiket szerettem.Egyrészt a sors kegyetlensége a révén, másrészt sok embert saját magam martam el az akarnok természetemmel.
2022. jan. 2. 21:23
 20/22 anonim ***** válasza:
63%

Ha nincs kedved, ne menj. Ilyen hangulatban ott ülni semmi értelme. En nem mennék az biztos, ha nincs kedvem.

A veszély csak annyi, hogy ha nélküled kezd járni buliba, hogy felszedhet majd egy belevaló csajt.

Ha meg nem “engeded” egyedul, akkor meg fog gyűlölni idővel, hogy visszafogod. Nehéz helyzet. Kell egy kompromisszum. Vagy mész és jópofát vágsz

2022. jan. 2. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!