Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha eltávolodtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha eltávolodtunk egymástól?

Figyelt kérdés

Mindketten 25 évesek vagyunk, 5 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve együtt is lakunk. A gondom az hogy az utóbbi hónapokban elhidegültünk egymástól minden házimunka rám hárul, mindennap én megyek a boltba, postára, a háziállatoknak én vásárlok be stb. Neki mindig az a kifogása hogy sokat dolgozik, rendben ezt megértem de másba tudna segíteni.

A másik hogy a szexuális életünk egyenlő a nullával. Már nem is kezdeményez nálam csak azt akarja hogy ő legyen kényeztetve én meg le vagyok tojva. Mit tegyek? Ha a szemébe mondom azt mondja hogy már jó hogy ezt észrevettem, de nem segít tenni érte hogy jobb legyen.

Utoljára október 30án voltunk közös programon azt is én szerveztem meg.

2022. jan. 2. 16:46
 1/3 A kérdező kommentje:
A hétvégék úgy telnek hogy ő a haverjával dumál és gepezik közben én meg a szobánkban ülök és olvasok
2022. jan. 2. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki ennek a kapcsolatnak lőttek. Te tennél érte ő nem vagy is már nem szeret. Jobb lenne külön.
2022. jan. 2. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha te visszaolvasod a saját kérdésedet, külső szemmel sem látod át? Hiába vagytok együtt 5 éve, ha boldogtalan vagy - akkor már jobb egyedül. Illetve hiába próbálnál meg bármit tenni, ehhez mindketten kellenétek. Hogyha ennyire sem vagy neki fontos (márpedig úgy tűnik, hogy egyáltalán nem érdekled), akkor ideje fejben továbblépni, magadra és a saját álmaidra koncentrálni, majd amikor késznek érzed magad, kilépni a kapcsolatból. Sajnálom!
2022. jan. 2. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!