Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az elmúlt stresszes időszak miatt a párommal eltávolodtunk egymástól?
" nem egyszer megbántottam (sajnos én hirtelen vagyok "
Ha elkezdenél személyiség fejlődni, hogy ha stresszhatás ér akkor ne rajtam, akit állítólag szeretsz töltsd ki a feszültségedet(sem senki máson, mert elég gané dolog és gyenge jellemre vall), azt értékelném ha a férfi helyében lennék.
Ha annyira megbántottad a párodat, hogy még szexelni sincs kedve veled, akkor bizony komoly törést okoztál benne és a kapcsolatotokban. Most légy nagyon kedves hozzá, nagyon szelíd, nagyon aranyos, és finoman, de érd el, hogy újra legyen hozzád kedve, mert szex nélkül végleg ki fog hűlni a kapcsolatotok. Ügyelj arra, hogy egy hangos szót ne ejts, mert pengeélen táncolsz.
És hallgass az első hozzászólóra: soha ne a párod felé robbanj, bármilyen feszkó is van benned. Tanulj önuralmat!
Köszönöm, és az őszinte szavakat is. Elindultam ezen a rögös úton, igyekszem fejlődni minden téren, szükségem van rá, sajnos nem úgy kezelem a dolgokat néha, ahogyan kellene, de már megfejtettem, hogy mi a kiindulópont mindig, aminél robbanok, így, hogy ezt már ismerem igyekszem helyretenni magamban és bízom benne, hogy könnyebb lesz az együttélés velem. Viszont nem tudom, hogy ő valaha el tud-e vonatkoztatni majd ettől az egésztől, tartok tőle, hogy örökké fel fogja hozni, hiába fejlődöm, nem tudom.
Jelenleg elköltöztem, hagyom, hogy csillapodjanak az érzései, állítja, hogy az ő érzései nem hűltek ki és még mindig szeret, csak fájtak neki a dolgok és emiatt el kell gondolkozzon, hogy miként tovább. Sajnos a szexuális életünk sose volt fenékig tejfel, neki az a gyengepontja, nekem pedig az, hogy hogyan kezelem a tehetetlenségem, a stresszt, egyebeket. De én igyekszem ebben fejlődni. Eddig is nagyon sokat változtam, mióta vele vagyok, teljesen más dimenziókat nyit meg számomra, ezért is nagyon bánt a kialakult helyzet, sajnos nagyon sok minden összejött az utóbbi időben, nem voltam a helyzet magaslatán és úgy éreztem kicsúszik a lábam alól a talaj.
Ügyes vagy, ha már tudsz magadra reflektálni, hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!