Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt

Az elején nagyon féltékeny volt aztán nyilván alább adta.

Nagyon sokat veszekszünk sajnos mindennap. De szeretjük egymást nem tudjuk elengedni a másikat

Viszont pont szilveszterkor küldött nekem egy ismeretlen lány egy képet hogy a baratom bejelölte őt. Én meg mondtam a lánynak hogy tegye próbára és írjon rá.

A barátom pedig vissza írt neki. Es elmondta a lánynak hogy azért jelölte be mert tetszett a tetoválása..

De ő soha nem írt volna rá. Persze a lány letiltotta

Én pedig kerdore vontam. Mert én voltam az undorító hogy én ilyet kértem a lánytól. Szerintem pedig ő az undorító mivel visszaírt neki. Hisz az elején ő megmondta hogy ő nem az a srác akinek ha van barátnője beszél még mással is.. Nem is lenne az baj. De miért egy új lány társaságát keresi? Es ezt úgy hogy a elején ő volt ez ellen, hisz nekem sokan írtak.. En nem beszélek senkivel..

Es a szemembe mondja még mindig hogy szeret. Mondtam neki. Ha mas társasága kell engem engedjen el. Ne tartogasson. De ő szeret engem. Sajnos én már nem tudom mit higyjek. Vagy én vinnem túlzásba?

2022. jan. 2. 13:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát ha valaki nem becsüli azt a lányt aki mindennel jobban szereti, és nem tenne soha olyat ami neki fájna akkor nagyon sajnálom azt a férfit aki ezt nem értékeli
2022. jan. 2. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hiába szereted, ha ő nem viszonozza. Akkor marad a kínlódás mellette, mert hát szereted ugye. Ettől ő még nem fog változtatni. Tehát, kénytelen leszel így elfogadni, mert neked az elég, hogy te szereted.
2022. jan. 2. 15:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy te szereted őt, de ha nem képes megbecsülni téged, akkor ennek az egésznek semmi értelme a világon...
2022. jan. 2. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Téged se az eszedêrt lopnak el
2022. jan. 2. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!