Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt

Az elején nagyon féltékeny volt aztán nyilván alább adta.

Nagyon sokat veszekszünk sajnos mindennap. De szeretjük egymást nem tudjuk elengedni a másikat

Viszont pont szilveszterkor küldött nekem egy ismeretlen lány egy képet hogy a baratom bejelölte őt. Én meg mondtam a lánynak hogy tegye próbára és írjon rá.

A barátom pedig vissza írt neki. Es elmondta a lánynak hogy azért jelölte be mert tetszett a tetoválása..

De ő soha nem írt volna rá. Persze a lány letiltotta

Én pedig kerdore vontam. Mert én voltam az undorító hogy én ilyet kértem a lánytól. Szerintem pedig ő az undorító mivel visszaírt neki. Hisz az elején ő megmondta hogy ő nem az a srác akinek ha van barátnője beszél még mással is.. Nem is lenne az baj. De miért egy új lány társaságát keresi? Es ezt úgy hogy a elején ő volt ez ellen, hisz nekem sokan írtak.. En nem beszélek senkivel..

Es a szemembe mondja még mindig hogy szeret. Mondtam neki. Ha mas társasága kell engem engedjen el. Ne tartogasson. De ő szeret engem. Sajnos én már nem tudom mit higyjek. Vagy én vinnem túlzásba?

2022. jan. 2. 13:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki magából indul ki. Ezért van az, hogy az ilyen féltékeny pasikról valahogy mindig kiderül, hogy pont ők dugják meg a guruló krumplit is.

El se tudja képzelni, hogy valaki nemet mond, ha van lehetősége félredugni.

Ettől még persze szerethet, de hogy ez nem tartja vissza, hogy másba is beledugja a farkát, az biztos. Kell ő neked így is?

2022. jan. 2. 14:02
 2/14 anonim ***** válasza:
41%

"ő nem az a srác akinek ha van barátnője beszél még mással is"

Ez egy akkora baromság. Mi van abban, ha beszél másokkal? Te miért nem beszél senkivel? Ezért vagy ilyen hülye helyzetben, hogy egész nap veszekedtek, de nem mersz lépni. Egyedül maradtál saját hülyeséged miatt.

2022. jan. 2. 14:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nekünk is voltak ilyen sztorijaink. Új csajokat is bejelölt, de az exet is kereste rendszeresen. Én persze rajöttem, ő magyarázni akarta hogy nem akar semmit csak barátok, a csajokat meg azért jelolte be mert pont ismeri. Én szakítottam. Ő folyton keresett, bizonygatni akart, sírt is, csak hogy menjek vissza hozzá. Nagyon nehezen adtam még egy esélyt az egésznek, azóta kitörölt egy csomó lányt, exet is tiltotta. A bizalom viszont nem állt helyre 100-osan, pedig azóta sosem fordult elő ilyesmi és mindig bizonyítja hogy szeret, de nem tudom, valami akkor bennem megtört. Nagyon szeretem én is őt, mert ennek több éve már, sosem bántott meg, tenyerén hordoz, de maradt bennem egy tüske ezzel kapcsolatban, s nem csak felé hanem sosem tudnék megbizni valakiben 100-osan.
2022. jan. 2. 14:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Valaki írna nekem privátban aki szívesen beszélgetne velem? Olyan jól esne...

Köszönöm a válaszokat!

2022. jan. 2. 14:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"ő nem az a srác akinek ha van barátnője beszél még mással is"

Persze, h az elején ezt mondják, tudják mit akarsz hallani, nem hülyék.

Amugy mégha ezt komolyan is gondolják az elején, max addig tart, amig rozsszin kod van, nincsenek veszekedesek. Utana viszont mar sok pasi ugy van vele, h nezegeti a noket, irkalnak a noknek es a tobbi, persze ugyhogy megvan még az eredeti nő.

És hidd el, nemcsak a no tetovalasa tetszett neki.

2022. jan. 2. 14:25
 6/14 anonim ***** válasza:
68%

Mert még mindig vele vagy.

Nem túl biztató a jövőre nézve, ha már ilyen rövid idő után más lányok társaságát keresgéli.

2022. jan. 2. 14:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem miért vagytok együtt
2022. jan. 2. 14:40
 8/14 A kérdező kommentje:
Azért vagyok vele mert szeretem. És nem olyan nő vagyok aki ha nem megy eldobja.. Rengeteg a vita köztünk lehet ez is a probléma. Én csak kíváncsi voltam hogy kinek mi fér bele egy kapcsolatba. Hogy ez nem normális szerintem. De van aki szerint azért mert van valakid az nem jelenti azt hogy ne beszélj mással
2022. jan. 2. 14:46
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Hahaha
2022. jan. 2. 14:49
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
Én is félrekúrnék melleted
2022. jan. 2. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!