Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet még nem hallottatok! Nagyon komoly Sztori. Véleményeket kérnék, vajon van-e jövőnk?
A barátnőmnek tegnap este elkezdett csörögni a telefonja, a megszokottnál eltérőbb cshangon, mire ő felugrott és a táskájába nyúlt. Matatott, és a telefon elhallgatott. Erre a szemem láttára kikapcsolta a telefont, és mondom neki ezt miért csinálta, hozzáteszem hogy tök nyugodt hangnemben. Mondja hogy nem csinált semmit, nem is látta hogy ki hívja, csak lemerült. Mondom neki de hát láttam hogy kikapcsoltad, erre ő nem, ez nem igaz. Mondom neki akkor mutasd meg az akksit mennyin áll. Nem nagyon akarta, de végülis bekapcsolta. Nyomogatta, nyomogatta, és a szemem láttára nyomta hosszasan a piros gombot, hogy látod kikapcsol... remegő kézzel. Mondom neki add ide, majd én, és erre látom hogy PIN próbálkozások 3, na mondom mi a kódod. Mondott egy kamu számot. Erre letiltott a telefon. Ideges lettem, és egyre csak azt kérdezgettem miért tetted ezt. Ő erősködött hogy csak bebeszélem magamnak... de mondom nem, mert SOS hívást kezdeményeztem és az akksi 2 egységen volt még kb fél óra bekapcsolás után is... azt mondta hogy szar a (negyed éves samsung) telefonja... 4 óra veszekedés után, kifakadt hisztizett, sírt, úgy mint még soha nem láttam lányt. erre én mondtam neki hogy ok, jólvan tudod mit? elhiszem h a telefon hibája, de ez akkor sem változtat azon hogy már nem bízok benned... bennem összetört minden. nem akarok szakítani, hiszem hogy még helyrehozhatja. mondtam neki ha tényleg helyre akarod hozni akkor a héten rendezd el a dolgaidat, hogy ne legyen több ilyen, vagy ehhez hasonló.
vélemények?
Sajna nekem is igy ert veget egy kapcsolatom. A csaj hazajott egy kirandulasbol, es szokas szerint mikor kicsit untakoztam, elvettem a telefonjat, hogy jatszak vele (kb 4 eve lehetett). Egybol kikapta a kezembol, pedig abszolut soha nem olvastam el sms-t, vagy hivasnaplot. Innen kezdett gyanus lenni a dolog, es akkor addig faggattam amig megmutatta. Vegul kiderult, hogy kapott par szerelmes sms-t egy csavotol, aki volt azon a kirandulason. Azonnal dobtam, aztan ra par napra kibekultunk, de annyira emesztett a dolog, hogy 3 honapig birtam meg huzni utana es vegleg dobtam. Amugy 2.5 eves kapcsolat volt.
En annyit mondok, hogy ne alazd meg magad azzal, hogy harmadik vagy egy kapcsolatban. Szallj ki es keress surgosen mast! Tudom, hogy nehez, de legyen benned tartas. Sok sikert!
23F
Amugy en sem neztem volna ki az exembol azt, hogy megcsalt volna. De sajna osszejott.
23F
Kérdező, nagyon gáz amit a csajod csiál, sajnállak... az hagyján, hogy tuti megcsal, még hülyének is néz, mert annyira butának tart, hogy azt hiszi, hogy ilyen gombkinyomós módszerrel félre tud vezetni...
Az a rossz hír, hogyha eddig megcsalt, és igénye volt más pasira, akkor ezután is dugni fog más pasival, csak mivel rájöttél, ezért ügyesebb lesz, jobban fog figyelni, és vigyázva fogja a félrelépését elintézni. Ennyi lesz a különbség. Sajnállak, remélem találsz egy olyan lányt, aki szeret, és nem akar becsapni és átejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!