Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyet még nem hallottatok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet még nem hallottatok! Nagyon komoly Sztori. Véleményeket kérnék, vajon van-e jövőnk?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek tegnap este elkezdett csörögni a telefonja, a megszokottnál eltérőbb cshangon, mire ő felugrott és a táskájába nyúlt. Matatott, és a telefon elhallgatott. Erre a szemem láttára kikapcsolta a telefont, és mondom neki ezt miért csinálta, hozzáteszem hogy tök nyugodt hangnemben. Mondja hogy nem csinált semmit, nem is látta hogy ki hívja, csak lemerült. Mondom neki de hát láttam hogy kikapcsoltad, erre ő nem, ez nem igaz. Mondom neki akkor mutasd meg az akksit mennyin áll. Nem nagyon akarta, de végülis bekapcsolta. Nyomogatta, nyomogatta, és a szemem láttára nyomta hosszasan a piros gombot, hogy látod kikapcsol... remegő kézzel. Mondom neki add ide, majd én, és erre látom hogy PIN próbálkozások 3, na mondom mi a kódod. Mondott egy kamu számot. Erre letiltott a telefon. Ideges lettem, és egyre csak azt kérdezgettem miért tetted ezt. Ő erősködött hogy csak bebeszélem magamnak... de mondom nem, mert SOS hívást kezdeményeztem és az akksi 2 egységen volt még kb fél óra bekapcsolás után is... azt mondta hogy szar a (negyed éves samsung) telefonja... 4 óra veszekedés után, kifakadt hisztizett, sírt, úgy mint még soha nem láttam lányt. erre én mondtam neki hogy ok, jólvan tudod mit? elhiszem h a telefon hibája, de ez akkor sem változtat azon hogy már nem bízok benned... bennem összetört minden. nem akarok szakítani, hiszem hogy még helyrehozhatja. mondtam neki ha tényleg helyre akarod hozni akkor a héten rendezd el a dolgaidat, hogy ne legyen több ilyen, vagy ehhez hasonló.

vélemények?

2010. szept. 7. 19:10
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja én 24. a lány 20 éves....
2010. szept. 7. 19:13
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Ez egyszerű mint a pofon,a másik palija hívta ezért hazudott neked.Bocsi!
2010. szept. 7. 19:14
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
Hát ja, elég egyértelmű eset.
2010. szept. 7. 19:15
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából én is így reagáltam volna a helyedben. /kézfogás/

Egyértelmű, hogy valamit (vagy valakit?) titkol előled. Második esélyt viszont megérdemel. Én azt kérném tőle, hogy vagy legyen teljesen őszinte ezentúl, vagy keressen valaki mást.

2010. szept. 7. 19:15
 5/23 anonim ***** válasza:
Kettő az egyhez, hogy szerelmi háromszögben vagy. Inkább n legyen igazam.
2010. szept. 7. 19:16
 6/23 anonim ***** válasza:
Ja, ez tök egyértelmű:/
2010. szept. 7. 19:17
 7/23 anonim ***** válasza:

Bizony...

De izé: mond meg mindenképp, hogy nem fogsz haragudni rá, ha MOST bevallja, ha közben mással is kavar (ha elmondja, akkor a szavad álljad), de ha később kerül ki, akkor mindennek vége!

2010. szept. 7. 19:23
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
jaj,annyira vicc amiket írtok.....erre hogyan tudnánk mi a választ?ott voltatok?Tudjátok mi volt?az én barátnőmmel is volt hasonló és ha hiszitek ha nem,kiderült,hogy azért tette,mert megfenyegették és nem mert szólni senkinek....akkor derült ki mikor már megvolt a baj.....nem tudhatod mi van a dolog mögött....
2010. szept. 7. 19:27
 9/23 anonim ***** válasza:
19.27.Én ugyan így jártam okos tojás.Örülj,hogy Te nem így jártál?!
2010. szept. 7. 19:48
 10/23 anonim ***** válasza:
Ha így retteg, tényleg lehet, hogy megfenyegették.
2010. szept. 7. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!