Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom ezt a megjegyzést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom ezt a megjegyzést?

Figyelt kérdés

Pár napja egy baráti vacsorán voltunk a barátnőmmel, akivel 1 éve vagyunk együtt. A tágabb ismerettségi körünkben egy férfiről nemrég kiderült, hogy a munkahelyén többször is szexuális visszaélést követett el pár nővel szemben. Ez a téma a vacsorán valahogy szóbajött, mire a barátnőm már-már felháborodva mondta, hogy mennyire szánalmasnak tartja ezt az egészet, manapság már minden szexuális visszaélés és pontosan tudják már a nők, hogy egy ilyennel egy pillanat alatt tönkre lehet tenni valaki életét. És mellesleg (nyilván arra célozva, hogy az illető férfi jóképű) ő bármikor, örömmel lenne az “áldozata”.

Ott mások előtt nem akartam, de itthon később számonkértem, mert azért ez kicsit pofánütött, ő erre azt mondta, hogy mit kell ezt így túlreagálni, ő csak elmondta a véleményét.

Azóta nem jött szóba, de változatlanul bánt és nem hagy nyugodni.

Tényleg én reagálom túl?

2021. dec. 30. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Igazi kapcsolati/családanya alapanyag. De ha nem akarsz kesobb gyereket, akkor se várnék túl sok érzelmi támogatást, mint társtól..

Bár 1 év alatt gondolom nem ez az első intő jel erre vonatkozóan, vagy csak most ütötte át az ingerküszöböd.

2021. dec. 31. 01:38
 12/12 anonim ***** válasza:
97%

Nem reagálod túl, ez még akkor is erős kijelentés, főleg egy ilyen szituációban, ha egyedül lenne, nem egy friss kapcsolatban. Nem tudom elképzelni, hogy ilyenkor mit érez valaki, amikor ilyet mond, főleg friss kapcsolatban.

Csak a 10-es hozzászólást olvastam el, és igaza van, nem tisztel, sem téged sem azokat a nőtarsait akik valóban erőszak áldozatai lettek.

N

2021. dec. 31. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!