Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem volt képes ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt képes ennyit megtenni a párom?

Figyelt kérdés

Amikor nálunk van a párom, gyakran elszokott menni a KFC-be, vagy a plázába kínaiért, vagy a boltba valamilyen nassolni valóért stb. (nem kövér, csak a hétvégén van valamelyik nap a cheat napja) :D

Sajnos apukámnak van egy olyan rossz szokása, hogy mindig mielőtt a párom elindul, megkérdezem tőle, hogy kell-e neki valami, ilyenkor nem kér semmit, ellenben amikor a párom már hazafele ül a kocsiban, mindig eszébe jut valami, amiért vissza kell küldeni a páromat.

Most hétvégén a KFC-ből jött vissza a párom, már ült a beindított kocsiban, hogy visszajöjjön, amikor szóltam neki, hogy mégis kéne valami apukámnak is a KFC-ből, Ő pedig teljesen kiakadt, hogy nem igaz, hogy mindig el kell ezt játszani, hogy minden egyes alkalommal vissza kell fordulnom vagy mennem, nem hiszi el, hogy valami 20 perce rohadtul nem kellett, most pedig anélkül vissza se menjek.

Teljesen kiakadt, és nem ment vissza, merthogy őt ne nézzék hülyének, hogy folyamatosan minden alkalommal vissza van küldve valamiért.

Megértem a párom véleményét is, ennek ellenére hazaküldtem, mert nem akartam, hogy feszültség legyen miatta, nem lett volna egyszerűbb visszamenni abba a hülye KFC-be, az helyett, hogy kiakad, meg veszeked velem egy olyan dolog miatt amiről én nem tehetek?

2021. dec. 29. 13:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Remélem baromi hamar repülsz. Szerencsétlen srác megérdemelne egy értelmesebb nőt.
2021. dec. 29. 14:14
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Szurkolok a srácnak, hogy találjon egy normális nőt, normális családdal.
2021. dec. 29. 14:19
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal! Egy igazi hisztérika vagy, akinek nem férfi kell, hanem egy papucs, akit úgy ugráltat, ahogy kedve tartja. Szánalmas vagy apáddal együtt, aki felnőtt ember létére nem képes kitalálni, hogy kell-e neki valami abból a kva KFC-ből, helyette folyamatosan visszaküldetitek a párod és amikor sokadik alkalom után totálisan jogosan elküld a francba, még neked/nektek áll feljebb és őt küldöd haza.🤦🏻‍♀️ Vicc. Helyében réges-régen kivágtalak volna, mint azt a bizonyos macskát. Szegény srác.
2021. dec. 29. 14:28
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem volt képes megtenni, mert nem az apád és a te csicskád. Azért, mert kúr téged, az még nem jogosítja fel egyikőtöket sem, hogy rendszeresen hülyének nézzétek. Menj el te apádnak, ha kell valami neki.

N

2021. dec. 29. 14:46
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ti apáddal mit tesztek a párodért, amiért úgy gondoljátok, jogos csicskáztatni? Mert ha mondjuk anyagilag támogatja, mintha a fia volna, lakbér nélkül nálatok lakhat, elintéztek neki egy csomó dolgot, mint levélfeladás, csekkbefizetés, ti is gyakran visztek neki dolgokat a boltból stb., akkor azt mondom, ennyit elviselhetne. Minden más esetben neked kell visszavenned az arcodból, és nem csicskáztatni a párodat. Édesapukának meg kell mondani, hogy mit tudom én, 11.30-ig találja ki, ha kell valami, különben nem kap semmit.
2021. dec. 29. 14:54
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Párodnak van igaza.
2021. dec. 29. 15:42
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát a te apád, szállj fel a buszra, aztán csicskulj te neki.
2021. dec. 29. 16:37
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Te csak teszteled a parod. Egy ilyen utan kihajintanalak.
2021. dec. 29. 16:57
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez extremul idegtepo, raadasul nem is a kedves, hanem apuka. Sokkal idegesitobb valahova visszafordulni, mint haromszor annyit menni vagy varni. Nem balek, ennyi.
2021. dec. 29. 19:08
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hagynám magam hülyére venni. Fel sem venném neked a telefont, amíg vissza nem érek. Szórakozzon mással az apád.
2021. dec. 29. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!