Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok arra volt már példa, hogy egy legjobb fiúbaráton könnyítettetek mondjuk kézzel szimpla baráti alapon illetve megtennétek ennyit egy jó barátnak ha már nagyon ráférne?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 10:18
2/8 anonim válasza:
“Szimpla baráti alapon” - szerintem ez nem tartozik bele a barátság fogalmába, de lehet, hogy én értelmeztem rosszul a barátságot egész életemben. Persze nem szégyen ilyet csinálni, csak akkor ne mondjuk már azt, hogy “ez csak baráti alapon” történt... egyébként nem, nem csináltam még ilyet, bár volt olyan barátom, aki kérlelt. (Már nem is nagyon beszélünk, mert túltolta a nyomulást.)
3/8 anonim válasza:
nem, olyan volt hogy már hónapok óta nem volt nővel és megkért hogy hagy szexeljünk már egyet. Szerintem egy szex ha utána lesz más barátotok/barátnőtök belefér.
17l
4/8 anonim válasza:
Igen, volt ilyen. Azóta is barátok vagyunk az illetővel.
23/L
5/8 anonim válasza:
Még tinikoromban egy csaj barátom megengedte, hogy kiverjem előtte, ő nem ért hozzá, csak végignézte. Akkor ez is nagyon izgató volt.
8/8 anonim válasza:
El tudnék viselni ilyen lányt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!