Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a párommal nem ugyanúgy látjuk a problémáinkat? Ő nem lát semmi gondot és nem érti, hogy mi bánt engem.
Sokszor csúnya hangnemben beszél velem, ami már nagyon zavar. Ha elmondom neki, hogy ez bánt engem, akkor azt mondja, hogy viselkedjek jobban, ő nem is beszél velem bunkón, túl jó dolgom van, meg keményedjek meg.
Szóval a lényeg, hogy ő egyáltalán nem érzi, hogy gond lenne a viseslkedésével és amikor ezt felhozom, akkor megsértődik. Két megoldást látok: egy a szakítás, kettő, hogy megtanulok alkalmazkodni és lenyelni a békát. Utóbbi esetben egy hosszú távon fenntartható kapcsolat lenne az eredmény, csak az egóm miatt egyelőre nem tudok mindent lenyelni, de lehet, hogy hosszú távon képes lennék a fejlődésre és alkalmazkodásra.
Azt mondta, hogy menjek el és adjam vissza a gyűrűt. Aztán elkezdtem összepakolni, megkérdezte, hogy hova megyek, mondtam, hogy elköltözöm. Azt mondta, szuper.
Úgyhogy nem nehezítette meg a dolgot, de baromira fáj, mert én megbeszélni akartam és együtt tovább működtetni.
Meghoztad a legjobb döntést.
Ha az elejét nem olvasom el,csak az add vissza a gyűrűt.. ennyiből is azt mondtam volna,hogy egy ócska sz.r alak.
És itt nem a gyűrű értékén van a hangsúly.
Egy ideig nem veszi komolyan azt hogy szakitasz várni fogja hogy vissza akarsz e menni.
Majd utána fogja felfogni ha ez nem tortenik meg.
Most még fentrol beszelt csak.
Csak ha mar megjárta a poklot es foldon kuszva kaparja a kuszobodet.
Ha tul hamar békülsz, elcseszted.
Persze,ha megint engedsz akkor van.
Itt nem az esély a kérdés, hanem hogy mi értelme??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!