Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk már pár éve, egyszer mentem el sörözni 2 barátommal. Akkor is felkuporodva a kanapén hisztizett...

De amúgy azt mondja mindig, hogy nyugodtan menjek el a barátaimmal. Egyszer mentem el, balhé lett belőle.

Egyszer meg elmentünk közösen sörözni egyik barátommal és barátom párjával, beszélgettünk négyen. Hazafelé meg nem szólt hozzám, meg kiakadt, hogy miért beszélgettem haverom párjával. Rám fogta, hogy nekem tetszik stb. Nagyon összevesztünk.

Elmentek 4en akkor mindenki beszélget mindenkivel nem?

Ráadásul ha ő szülőlátogatóba van, nekem gyakran kell fotót küldeni hogy én hol vagyok, kivel vagyok. Nincs e ott nő véletlen. Pl tegnap is. Haverom átjött és hogy hozott e nőt magával. Fotót kellett küldenem a kocsiban ülő személyekről. Ketten voltunk haverommal... Ez normális?

2021. dec. 26. 09:09
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Dobd ki! Ez nem normális kapcsolat
2021. dec. 26. 10:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Cserélni kell.
2021. dec. 26. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell megkérdezni, hogy ez normáls-e?

Küldjed el pszichológushoz, ha nem megy, szakíts. Beteg ez a nő.

2021. dec. 26. 12:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

" Fotót kellett küldenem a kocsiban ülő személyekről."

Kellett?

2021. dec. 26. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

Azt elfelejtettem írni, hogy femdom kapcsolatban vagyunk.

Csak vicc, de lehet.

2021. dec. 26. 16:06
 16/16 anonim válasza:
100%

Volt ilyen parom. Szerencsere mar elvaltunk :D

A vegere mar brutalis, orjongesbe fordulo hiszterias rohamai voltak, orditott, tort-zuzott, mindenfele f*szszoponak elmondott (hetero pasi vagyok :D), raadasul ok nelkul, 'csak ugy'.

Volt hogy ketten mentunk autoval valahova, utkozben beadtam a szamlakat a konyvelonek (40-es no), beulok az autoba, erre az elso reakcio: 'megd*gtad? ugye megd*gtad? megqrtad ezt a r1bancot?' :D

Addig hagyd ott amig konnyen megy, ha mar gyerek meg kozos haz van, nehez lesz...

2022. ápr. 5. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!