Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz dolog normális lányt találni?
Én hiába próbálok velük normálisan ismerkedni. Sok lány annyira felszínes, gyerekes még huszon évesen is, csak buli, pia, szex fűvel-fával. Normális kapcsolaton nagyon kevés lány akar.
Engem az ábrándít ki nagyon ha már ismerkedés első pár mondatában a buliás szerepel, nagyon gáz:D Mint egy nagy gyerek, nem baj ha jár, csak ne ekörül forogjon már a gondolata.
24 vagyok, de úgy érzem hogy idősebb nőkkel kéne ismerkednem mert ők komolyabbak. Siralmas milyen lányok vannak, instán csücsörítenek, kinyomják a seggüket. Vicc :(
Más fiú hogy van ezzel?
Miért ne? Használja ki a nő az adottságait, ha a szexi külsejével sikerül előrébb jutnia az életben akkor hajrá, sok olyan fa**sz van aki mindent megad egy szép nőnek.
Most őszintén!? Minek dolgozzon ha nem muszáj? Ha ingyen utazgathat szerte a világban és megkap mindent, miért ne tenné , használná ki a lehetőséget?
Mázlija van jó külsővel született.
Ha én jóképű faszi lennék én is annyi jó nővel feküdnék le amennyivel csak lehet.
lemaradtam a kérdező azon mondatáról, ahol ismerkedni akart volna veled. lehet csak rossz helyre válaszoltál. előfordul.
És ha lefeküdnél, amennyivel csak lehet, utána szerinted elégedet lennél az életeddel? 40+ évesen, amikor ott maradsz egyedül, és senkinek nem fogsz kelleni. (és ide írogatod majd be, hogy így depi, meg úgy öngyilkosság, meg szr az élet ) Szerinted ezekkel a nőkkel mi történik, amikor elvesztik a bájukat? Ugyanúgy a pénzeszsák utaztatja őket, meg fizet nekik mindent? Kidobja őket a francba, és keres fiatalabbat.
Nem mondom azt, hogy csak egy nő, és senki más, de az a felfogás, hogy amennyivel csak lehet, az szerintem nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!