Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz dolog normális lányt találni?

Figyelt kérdés

Én hiába próbálok velük normálisan ismerkedni. Sok lány annyira felszínes, gyerekes még huszon évesen is, csak buli, pia, szex fűvel-fával. Normális kapcsolaton nagyon kevés lány akar.

Engem az ábrándít ki nagyon ha már ismerkedés első pár mondatában a buliás szerepel, nagyon gáz:D Mint egy nagy gyerek, nem baj ha jár, csak ne ekörül forogjon már a gondolata.

24 vagyok, de úgy érzem hogy idősebb nőkkel kéne ismerkednem mert ők komolyabbak. Siralmas milyen lányok vannak, instán csücsörítenek, kinyomják a seggüket. Vicc :(

Más fiú hogy van ezzel?

2021. nov. 7. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ironikus módon ez már önmagában is egy végtelenül felszínes megközelítése a huszonéves generációnak, és pláne a női nemnek. de mit is lehet várni tőletek.
2021. nov. 7. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor ne instán/buliban ismerkedj, vagy hol találod ezeket? Nyilván nem csak ilyen lányok vannak, de az meg nem túl szimpatikus, hogy ennyire ki vagy ezen akadva. Én sem partiarcokkal akarok ismerkedni, de nem érdekel, ha valakinek ez a fontos.
2021. nov. 7. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

#8 stílusod alapján egy kövérkés, csúnyácska nő jut eszembe rólad...

ne itt éld ki magad :)

2021. nov. 7. 23:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert kevesen vannak.
2021. nov. 8. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!