Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg egy fiunak, hogy kopjon le?
Figyelt kérdés
Egy 26 eves fiut elhagyott a baratnoje.A csajt szemelyesen ismerem,jo baratnom.A fiu meg mielott szakitottak volna megismert engem.Mst szakitasuk utan allandoan engem hivogat,elpanaszolja a szerelmi serelmeit.Van ugy,hogy felorakat,orakat tart fent.Par hete azt mondta nagyon szimpi vagyok neki mar az elejetol fogva es allandoan talalkozni akar velem.Meg becezget mindehogy (Pld. Kedves)O 26 eves es en 14.Nem ertem mit akart tolem,nem tudom,hogy mondjam meg neki,hogy ez irrealis amit akar.Barhogy jelezek,nem veszi eszre magat es felek,hogy belemszeret es miatta a baratnommel is osszeveszek2010. szept. 7. 12:53
11/12 anonim válasza:
Mondd, hogy nem érdekelnek a szerelmi ügyei, ne udvariaskodj. Hátha az tetszik neki, hogy sírhat a válladon.
12/12 anonim válasza:
szerintem mond azt neki,hogy alakul egy másik sráccal,szóval hagyjon békén
ha ilyenkor se lép le,akor már komolyan mondd meg neki hogy ne zaklasson,mert feljelented és egyébként nincs ennél undoritób,hogy egy 26 éves,aki mindjárt 30 éves,és már lehetne családja is ennyi idősen,még mindig a fiatal kislányokra hajt.
ez szánalmas.
keressen a saját korosztályában.
remélem segítettem :))
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!