Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg egy fiunak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg egy fiunak, hogy kopjon le?

Figyelt kérdés
Egy 26 eves fiut elhagyott a baratnoje.A csajt szemelyesen ismerem,jo baratnom.A fiu meg mielott szakitottak volna megismert engem.Mst szakitasuk utan allandoan engem hivogat,elpanaszolja a szerelmi serelmeit.Van ugy,hogy felorakat,orakat tart fent.Par hete azt mondta nagyon szimpi vagyok neki mar az elejetol fogva es allandoan talalkozni akar velem.Meg becezget mindehogy (Pld. Kedves)O 26 eves es en 14.Nem ertem mit akart tolem,nem tudom,hogy mondjam meg neki,hogy ez irrealis amit akar.Barhogy jelezek,nem veszi eszre magat es felek,hogy belemszeret es miatta a baratnommel is osszeveszek
2010. szept. 7. 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kérd meg apukádat h. beszéljen el a fiúval.
2010. szept. 7. 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Mit kell itt kertelni?

Mondd meg neki, hogy nem vagy az esete%!!

Ne vedd fel a telot, ha hv, változtass msn cimet, mittomén...

simán le lehet rázni, jesszus, mit akar toled??

ufff..

2010. szept. 7. 12:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Telefonon beallitottam,hogy ne tudjon hivni,de akkor is hiv mas tel. szamokrol.Msn-en invisible-n vagyok nala.De sms-t folyton irogat,kedveskedik.ELEGEM VAN!!Ha viszont mondok valamit,hogy nem illunk ossze meg ilyenek,akkor 100% azt mondja,hogy nem is gondolt ilyenekre,pedig tudom,hogy igen..
2010. szept. 7. 13:00
 4/12 anonim ***** válasza:
A barátnőd - aki dobta - hány éves?
2010. szept. 7. 13:06
 5/12 anonim ***** válasza:
mond el a barátnődnek hogya volt pasia hivogat de te nem akarsz tőllees semit jobb ha te mondod el mithogyha mástol tudná meg akkor tuti végelene a barátságotoknak
2010. szept. 7. 13:09
 6/12 anonim ***** válasza:
mond meg neki h nem akrsz tőlle semit keresen egy korban hozzáillő barátnőt és ne hivogasson írogasson és nem keresen msnense ennyi
2010. szept. 7. 13:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Írj neki egy SMS-t ezzel a szöveggel ha legközelebb keres:

"Ide figyelj egy gyökér! Vedd már észre magad, hogy utállak, minta büdösszart! Kopj le, ne hívj, ne írj, ne keress!"

Ezek után ha hív akkor vedd fel nyugodtan és tedd le a telefonod az asztalra. Ha meg újrahív akkor ismételd. Meg fogja unni nagyon hamar, hidd el!

2010. szept. 7. 13:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Közöld vele, hogy nem szeretnél tőle semmit.
2010. szept. 7. 13:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Légyszíves hagyjál már békén.Kur*ára elegem van belőled.Nem veszed észre magad?Menj már a pic*ába.Más vállán sírjál,ne az enyémen.Keress magadnak korodbeli nőt.Lúzer.
2010. szept. 7. 13:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy terhes vagy! Tutira lelép :D
2010. szept. 7. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!