Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy nem keres a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem keres a párom, ez ennyi volt részéről?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Távkapcsolat, így csak heti 2x tudunk kb találkozni. Én egyedül élek, ő a szüleivel. Legutóbb amikor együtt voltunk én lebetegedtem. Kiderült, hogy covidos vagyok. Beszéltem vele telón, azt mondta holnap munka után bevásárol és eljön hozzám. Kérdeztem, hogy ő nem betegeskedik-e, mire mondta, hogy csak köhög. Mondtam neki, hogy lehet teszteltetnie kellene és karanténba vonulnia. Felvetettem, hogy mivel én úgyis egyedül vagyok, tölthetnénk együtt a karantént az ünnepek alatt, legalább nem fertőzi végig a családját és én se lennék egyedül. Azt mondta, hogy benne lenne, de a munka miatt még átgondolja. Másnap pedig írta, rosszul van, nem tudja menjen-e dolgozni. Mondtam neki, hogy ne, inkább teszteljen. Pozitív lett neki. Én vártam, hogy akkor jön majd hozzám, de azt mondta “nem tud” jönni, mert az anyja “nem engedi”, hogy így elmenjen. De dolgozni azért elment volna… Nagyon fájt ez nekem, hogy akkor nem is gondolta komolyan hogy velem akar lenni. Azt mondta nem tud mit csinálni. És azóta nem keresett, fel se hívott, hogy én hogy vagyok, egyedül vagyok, élek-e még… Tegnap volt a névnapom, nem köszöntött fel, de láttam, hogy fent van messengeren. Ma se jelentkezett… És tudom, hogy náluk meg tuti megy a családi karácsonyozás, mert mondta anno, hogy mennek a rokonok meg minden… Én meg direkt nem mentem haza, nehogy beteg legyen a családom… Rettenetesen fáj, hogy magamra hagyott…. Ti mit tennétek a helyemben? Szakítanátok?
2021. dec. 24. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem túlreagálod. Lehet betegen nincs kedve keresni téged mert szarul van és éppen csak fetreng. Az hogy betegen nem utazik az teljesen érthető, és a családja is visszatartotta. Most te is szarul van fizikailag és mentálisan is. Fizikailag mert covidos vagy, mentálisan meg mert egyedül vagy betegen és nem tudsz együtt karácsonyozni a szeretteiddel. Én megértem, hogy emiatt most nagyon szarul vagy lelkileg, de szerintem most ezt túlagyaltad. A legrosszabbat feltételezed, amikor még simán megmagyarázhatja a barátod később, hogy mi a helyzet. Hívd fel a családod vagy a barátod is telefonon és beszélgessetek, ha már találkozni nem tudtok, az szerintem segítene a hangulatodon.
2021. dec. 24. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

"ozitív lett neki. Én vártam, hogy akkor jön majd hozzám, de azt mondta “nem tud” jönni, mert az anyja “nem engedi”, hogy így elmenjen"

Hát te sem vagy százas, az biztos.

Hogy képzeled, hogy betegen útnak indul, hogy ketten betegeskedjetek?!

Ha pedig beteg, de mennek oda a rokonok, akkor ő meg a másik fele.

Hogy lehettek ennyire primitívek?

2021. dec. 24. 15:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de én fordított helyzetben biztos nem hagytam volna, hogy egyedül legyen, pláne ünnepek alatt. Én már volt begyógyszerezve, érzéstelenítőzve, műtét után még bútort is cipeltem és levezettem 80 km-t! Inkább mentem lassabban és óvatosan. Mert akartam és mert fontos volt! Ha előző nap még dolgozott meg vezetett meg minden, ha igazán akart volna, el tudott volna jönni. Szerintem. De minimum ír egy üzenetet, hogy boldog névnapot, boldog karácsonyt vagy akármi…
2021. dec. 24. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Szakítani kell. Az ő érdekében.
2021. dec. 24. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Felnőnék...
2021. dec. 24. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
És ki kért meg rá hogy műtét után cipekedj vezessél meg ilyenek? Szeretsz mártirkodni mi? Egyébként meg én se mennék sehova ha szarul érzem magam és tiszta beteg lennék. Te meg játszd a sértődöttet tovább.
2021. dec. 25. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!