Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normálisa barátnőm részéről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normálisa barátnőm részéről?

Figyelt kérdés
Hétvégére áthívott a barátom egy közeli nagy városba.Elmondtam a barátnőmnek hova megyek ( nem kérdeztem meg tőle hogy engedi is-e) erre nagyon elkezdte húzni a száját,ideges.Nem kértem tőle engedélyt lehet ezért,de papucs nem vagyok hogy mindenre engedélyt kérjek,meg amúgy se bulizni megyünk ( évente max 1-szer szoktam vagy egyszer se) csak autózunk,beülünk valahova kajálni.Régen lógtam már nagyot a legjobb barátommal.
2017. dec. 13. 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ha elmondtad neki kivel mész és milyen célból akkor semmi joga ezt számon kérni. Azt nem értem miért lett emiatt ideges,de hát kérdezd meg tőle őt ez miért zavarja.
2017. dec. 13. 10:55
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Szerinted papucs dolog megbeszélni a programjaitokat? Szerintem meg ez a természetes, ha két ember komolyan gondolja együtt. Talán a barátnőd is így gondolja, ezért húzta a száját.
2017. dec. 13. 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem lehet, hogy azért haragszik, mert már volt megbeszélve valami program vele, csak elfelejtetted? Sok időt töltöttök együtt a barátnőddel? Mert mi csak hétvégén találkozunk a párommal, nekem nem esne jól, ha az efyik hétvégén nem találkoznánk. Vagy lehet, nem kedveli a barátodat. Kérdezd meg tőle, csak van valami oka.
2017. dec. 13. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Én is a második válasszal értek egyet. Egy komoly kapcsolatban a felek megbeszélik a programjaikat, hogy a szabadidejüket mivel töltik, és nem egyszerűen odalökik a másik elé hogy ÉN ekkor és ekkor ezt és ezt csinálok. Ez nem engedélykérés, csak amikor hosszú távra tervezel a másikkal, akkor a szabadidőd már nem csak és kizárólag a te időd. Lehet hogy szeretett volna veled valami programot, vagy csak simán veled lenni, és rosszul esik neki, hogy "nincs választása", azaz nem tudja megbeszélni, hogy akkor mi legyen. Ez nem jelenti azt, hogy függni kell a másiktól, de nyilván ha van párom, akkor vele tervezem a szabadidőmet elsősorban és nem csak magammal.
2017. dec. 13. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Papucs? Engedély? Ha egy kapcsolatban hatalmi harcokat kell játszani, már rég nem jó.

Valami nagy baj lehet a kommunikációtokkal és a kapcsolattal is, ha erre így reagál.

ELőzményeket nem ismerünk, normál esetben jó szórakozást kéne kívánnia.

2017. dec. 13. 11:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem mondta hogy tervez-e valami programot.Jó lehet nem így kellett volna,de én ezt szoktam meg,mivel én nem voltam túlféltett gyerek,így csak bejelentettem hogy átmegyek a barátomhoz,a szüleim mondták rendben,vigyázzak magamra.Nem szoktam meg hogy engedélyt kérjek.De ha meg programot akart volna,mondhatta volna,általábban sokat vagyunk együtt,jó múlthéten meg most sokat dolgoztam így az átlaghoz képest kicsit kevesebbet tudtunk együtt lenni,de mivel sok volt a stressz muszáj kicsit a legjobb barátommal lógnom,dumálni,kicsit száguldani.
2017. dec. 13. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Neked inkább a te$ád a kikapcsolódás, mint a gádz$id te$, ez a gond neki.
2017. dec. 13. 11:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem normális. Ha valami gondja van, akkor ne a száját húzkodja meg durcizzon, hanem mondja meg! "Kár, mert szerettem volna Veled lenni." Vagy "rosszul esik, hogy velem nem beszélted meg, csak leszervezted." Vagy "csalódott vagyok, mert én alig vártam, hogy együtt lehessünk. Úgy tűnik, Te nem." Ezekkel tudsz mit kezdeni, tudsz válaszolni, módosíthatjátok a programot úgy, hogy mindenkinek jó legyen. A szájhuzogatással nem tudsz mit kezdeni.
2017. dec. 13. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Kérdező, a kommentedből látszik, hogy számodra vagy Te és Ő, nem pedig Ti vagytok. Nem engedélyt kellett volna kérni, többen is írták, hanem megbeszélni, hogy te akkor mennél, szeretne-e akkor programot vagy jó ha akkor mész, vagy van-e kedve veled menni, vagy akármi. A lényeg, hogy ha Ti vagytok, akkor közösen megbeszélni a szabadidős programokat, nem pedig csak úgy közölni vele, mintha nem is lenne köze hozzá.

Ezt kellene megértened, hogy nem engedélykérésről van szó, hanem megbeszélésről, amennyiben hosszú távra tervezel, mert ott elengedhetetlen hogy az Én-ből és Te-ből végül Mi legyen.

Ennek semmi köze ahhoz, hogy túlféltett gyerek voltál-e vagy sem, egyszerűen Te különálló személyként tartod magad számon a kapcsolatodban, és nem úgy gondolsz kettőtökre, mint egy összetartozó párra, akiknek közös "minden". Márpedig figyelembe kellene venned azt is, hogy van barátnőd, aki szeretne veled lenni, stb, és MEGBESZÉLNI, nem pedig engedélyt kérni mint egy óvodás.

2017. dec. 13. 12:29
 10/11 anonim ***** válasza:
18%
Kapcsolatban sem kell összenőni. A párom önálló, felnőtt ember ha akar menni valahova akkor menjen. Nekem bőven elég, ha annyit mond, hogy "megyek ide meg oda xy-nal". Persze ezt nyilván nem akkor közli mikor már lép ki az ajtón. Azért szerintem baromi gyerekes kiakadni azon, hogy a párom elmegy egy barátjával valahova.
2017. dec. 13. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!