Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex után alig beszélünk. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után alig beszélünk. Miért?

Figyelt kérdés
Messze élünk egymástól, és még nagyon friss is a dolog. Kb másfél hónapja ismerkedtünk meg, ezalatt 4x sikerült találkoznunk. Az utolsó találkozást direkt úgy beszéltük már meg, hogy nála alszom, mert Magyarországon lesz több napig. Szuperül sikerült, a sex is nagyon jó volt. Viszont ahogy eljöttem, már nem beszélünk úgy, és annyit, mint előtte. Lehet csak én feszülök rá, tudom hogy sok dolga van, és összevissza rohangál, de ez bennem bizonytalanságot szül. Hogyan tudnám visszahozni a beszélgetést?
2021. dec. 24. 06:40
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Látjátok ti mit írkáltok?

Itt hol volt kifogás bármire is? Az, hogy egy hónap után nem mentem ki hozzá? Vagy hogy csak 4x tudtunk találkozni, mert messze lakik? Ugyan már, így is tök jó, több ismerősöm, barátom is dolgozott/dolgozik külföldön, van aki ilyen gyakran sem tudja megoldani, hogy hazajöjjön.

Az zavart, hogy az elmúlt 1 napban nem igazán tudtunk beszélni, picit megijedtem. Én voltam butuska, és nem kalkuláltam bele, hogy felváltva aludtunk. És csak a hiányát éreztem a napomba. Minden olyan, mint előtte 😂

Ezen a telefonalos dolgon pedig nemtudom mit vagytok kiakadva. Egyszerűen sosem szerettem telefonálni, szorongok tőle, ez sajnos ilyen, de ő sincs oda érte. Inkább videókat küldünk egymásnak, ahol helyzetet jelentünk, meselünk a másiknak.

Egyébként elküldtem végül neki a linket, hogy nyugodtan olvasgasson ha ráér, mert mostmár érdekelt az ő nézete is, mert borzasztóan elvettétek a kedvem, de elsőnek engem nevezett hülyének, hogy nem vele beszéltem meg, utána pedig elküldött egy becsomagolt kis ajándékot, amit az ő családja küld nekem.

Szerintem, menjetek és pihenjetek egyet. Puszi🤪

2021. dec. 24. 16:00
 32/46 A kérdező kommentje:

"Illetve nem állandóan a kifogások jöttek hanem igen is de minden kis alkalmat kihasznaltunk hogy együtt lehessünk."

Én is úgy gondolom, hogy nekünk is sikerült már összehozni a semmiből egy tök jó kis napot, amikor a barátaimmal felmentunk Bpre, mert asztalfoglalasunk volt egy akkor nyíló étteremben, persze ő ezt tudta, mert mondtam neki, és amikor már majdnem végeztünk, megjelent az étteremben, hogy elszeretne rabolni pár órára. Pedig azt mondta, hogy csak másnap tud hazajönni. A mozira pont visszaértem a barataimhoz.

2021. dec. 24. 16:16
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért vagy így felháborodva a válaszokon, mindenki az alapján írt amilyen információkat leírtál a kérdésedbe, bocs hogy itt senki sem látnok hogy belelásson a kapcsolatotokba, ha meg annyira szuper akkor miért bizonygatsz nekünk? Senki nem írt neked csúnya stílusba, te meg elővetted itt ezt a ki vagyok mi vagyok stílust, inkább neked kéne lepihenni.
2021. dec. 24. 16:27
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értelek...

Egy napot nem beszéltek és Te már el vagy bizonytalanodva? 🤣

Meg egyből kiirod ide kérdésként?

Jó kis kapcsolat lehet ez, ha enyitol Te már bizonytalan vagy.

Kuld csak el neki nyugodtan a linket. Biztos dijjazni fogja hogy vad idegen embereknek mondod el a ti dolgaitokat meg hogy egy nap után ilyen bizonytalan vagy... Vagy éppen látja hogy mennyire naiv vagy.

2021. dec. 24. 16:48
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Lehet itt minket szidni, csak tudod máshogy látja egy kívül álló, és máshogy az akit meg elvakit a rózsaszín köd.

Már ha nálad van olyan egyáltalán.

Picit olvasd már vissza amiket írsz. Egyik pillanatban véleményeket kérsz. Írunk neked, Te meg leosztasz minket, és a pasid mentegeted. Meg hogy mi nem látunk bele..

Akkor minek is írtál ide?

Az h ti hogy komunikaltok az a legkisebb szerintem ebben az egészben.

2021. dec. 24. 16:52
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon átlátszó amit a pasi művel veled, csak te nem veszed észre.

Hibázik, és egyből ajándékot küld, meg " jajj me nem vele beszélted meg"..

Tipikus, nyaliznia kell hisz tudja h benned valami megtört, hogy valamit elrontott.

Jöhetsz avval h nekünk milyen szár életünk van,és hülyék vagyunk, meg pihenjunk egy picit.Bar talán ha mindenki ugyan azt írja nem velünk van a gond. Nem minket néznek hülyének.

Ettől függetlenül sok sikert!

2021. dec. 24. 16:55
 37/46 A kérdező kommentje:

Miért ne írhatnék ki kérdést akkor, amikor szeretnék?

És igen, lehet talán egy kicsit megijedtem, de emberből vagyok én is, nem?

Nem művel velem ő semmit, csak megadja azt, amit már rég kerestem. Hihetetlen tényleg mennyi negatív ember van, remélem megtaláljátok tibis a boldogságot 🤪

Nem, nem ő küldi azt az ajándékot, hanem a családja. Vele már megajándékoztuk egymást szerdán.

2021. dec. 25. 09:48
 38/46 anonim ***** válasza:
92%

Komolyan kérdező, először együtt éreztem veled, és úgy gondoltam, hogy kicsit naiv, de azért nem reménytelen, hamar feltűnt neki, hogy gáz van.

Aztán jöttél ezzel, amit itt most tolsz. Teljesen leromboltad magadról a pozitív képet, és teljesen ugyanazt kezdted el magadból sugározni, mint itt a legtöbb hasonló nő. Jön az a tök jogos aggodalmaival, és mikor nagyrészt teljesen normális stílusban megerősítik, hogy jól érzi, akkor tudatosul, hogy mivel jár a szakítás/válás, és úgy kezdik el védeni, akire addig panasz volt, mintha mi lennénk az ügyészség, vagy kb valami gonosz társulat, aki beléjük köt mindenért.

Itt neked nem velünk van konfliktusod, hanem saját magaddal, csak egyszerűbb ránk vetíteni, hogy mi problèmázunk. Itt te problémázol magadban. Minket mit érdekel egy vadidegen élete? Olvastunk egy kérdést, és a többség itt most megpróbált normál stílusban véleményt mondani vagy tanácsot adni.

Igen, sok kérdésnél vannak a válaszolóktól túlkapások, ahol fogom a fejem, de nem mindenhol ugyanazok vàlaszolnak, ès itt most szerintem teljesen korrekt vàlaszokat kaptál.

Kiábrándító, amilyen bután viselkedsz, ahhoz képest, amit az elején gondoltunk rólad. Szerintem ezt sokak nevében írhatom.

2021. dec. 25. 10:08
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Megadja azt amit már rég kerestél

Akkor mi a kérdés ha minden csodálatos?

Én is egyuttereztem veled De valszeg tényleg megerdemled a sorsod

További sok boldogságot!

2021. dec. 25. 10:43
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Ja és én valóban megtalaltam a boldogságot

Velem szex után is szobaallnak

2021. dec. 25. 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!