Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyi idősen már ne ugráljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen már ne ugráljon az ember ?

Figyelt kérdés
Nem vagyok boldog a mostani párommal./ 4 éve élünk együtt/ Gondolkoztam azon h szakítsunk viszont már lassan 50 éves leszek. A Kollégám azt mondta butaság hisz egyedül se jobb . Meg ha valami éri az embert így van ki ápolja ne adj Isten . Szerintetek se éri már meg ebben a korban egyedül inkább vagy esetleg mást keresni? Már öreg vagyok ilyen dolgokhoz ? Maradjak a seggemen a boldogtalan kapcsolatomba most már?
2021. dec. 23. 13:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy vagy oreg! Lepj le!
2021. dec. 23. 13:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Aztán ha peched van, el éltek mindketten 90 éves korotokig a langyos xarban
2021. dec. 23. 13:41
 3/16 anonymousreview60 ***** válasza:
75%
Ahhoz az élet kicsit rövid, hogy sz@r kapcsolatban teljen. Csak azt kell eldönteni, hogy mindent (pl. párterápia) megtett-e az ember, hogy a kapcsolat nagyjából olyan legyen, amilyent szeretne. Ha ez igaz, tehát a kapcsolatot fenntartani nem éri meg, akkor ki kell lépni. Az embernek egyedül kell boldognak lenni, és a kapcsolatban egymást teszik még boldogabbá. Ha ez nem igaz, hanem még annyira sem vagy boldog, mint egyedül, akkor minek egyedül lenni?
2021. dec. 23. 13:43
 4/16 anonim ***** válasza:
35%
Ha ferfi vagy es van nyugdijad, akkor az apolasos resz meg bejohet. Ha nő vagy, forditva ne szamitsd soha semmilyen pasitól, csak a gyerekeidre.
2021. dec. 23. 13:47
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Mért maradnál egyedül? Párt keresel. Nem vagy egyedül ebből a korosztályból!
2021. dec. 23. 13:52
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

"egyedül se jobb"

És ezt honnan veszi? Rengeteg olyan kapcsolat, partner van, akihez képest megkönnyebbülés ha egyedül lehetsz, és nem fáraszt a hülyeségeivel meg nem húz le a bunkóságaival.

Az ötvenes korosztály pedig még szokott új kapcsolatokat teremteni, nem kezdik magukra szögelni a koporsót. Neked sem kell.

2021. dec. 23. 14:12
 7/16 anonim ***** válasza:
20%

Nem a kor a döntő.

Lakás? Pénz? Külső?

2021. dec. 23. 14:15
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

52 évesen váltam, 54 évesen megismertem a feleségem és a második házasságomat 56 éves koromban kötöttem, ennek 14 éve.

Csak azt bánom, hogy előtte elvesztegettem az életemből 25 évet...

2021. dec. 23. 14:17
 9/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem biztos, hogy ápolni fog, erre ne alapozz. Soha nincs késő semmihez.
2021. dec. 23. 14:19
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
4 éves, boldogtalan kapcsolaton problémázol? Hát hány életed van neked, hogy pazarlod az éveid? Lépj ki ebből minél hamarabb, mert még az is előfordulhat, hogy neked kell ápolgatnod őt! Az lesz aztán a szopás!
2021. dec. 23. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!