Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni ha nem akarok gyereket?
A barátnőm pont azért szakított velem, mert mondtam neki, hogy csináljon egy tesztet, ezen annyira besértődött, hogy inkább szakított, végül megcsinálta a tesztet és pozitív lett. Ő valamiért meg akarja tartani, de én bármit megtennék, hogy vetesse el. Nem akarom, hogy tönkretegye a gyerek életét stb...
Mit tudok tenni? Van bármi ráhatásom arra, hogy legyen elvetetve?
#29! Te magad írod, hogy a gyerek sorsáról csak az anya dönthet,nagyon helyesen. Ezzel a leendő apa is tisztában van. Semmi nem akadályozza meg abban, hogy még a terhesség előtt azt mondja, drágám, ha a nem 100százalékos védekezésünk becsődölne, mit tennél? És ha a válasz az, hogy megtartanám, lehet menni olyan nőt dugni, aki már az ötödik abortuszán túlvan, mert nagy eséllyel ő "helyes választ" fog adni.
Nem értem egyébként, miért lenne erkölcstelenebb érzelmi alapú döntést hozni, mint kizárólag szexuális ösztön alapján élni? Vagy esetleg ez valami előírás, hogy kötelező szexkapcsolatot fenntartani érzelmek nélkül?
Egyébként én nem a gyerektartás behajtásának erkölcsösségéről írtam (ami egyébként is jogi kategória, nem visszautasítható, mivel nem az anyáék, hanem a gyereké.) Hanem arról, hogy a Kérdező nem írt konkrétumot, mitől lenne tönkretett a gyerek élete, leszámítva a biológiai apa hiányát, amit pedig az anyára hárít, miközben ő van döntési helyzetben. Lehet az apja, ha akar. Ha nem, akkor ő teszi tönkre, nem más.
Kérdező, annak egyszerű oka van, hogy az abortuszról ilyen esetben egyedül az anya dönt. Egyedül az ő személye biztos. Egy pár napos-hetes magzatról senki se tudja megmondani, ki az apja. Akkor se, ha ti mindketten leteszitek a nagyesküt, hogy tőled van.
Egész odáig, amíg nem bizonyítható 100%-ra gyakorlatilag a terhesség megállapodásával egy időben, hogy ki az apa, addig jogi értelemben nincs apa, aki beleszólhat. Lehet, hogy idővel erre is képes lesz az orvostudomány. Addig meg marad az, hogy megválogatod a szexpartnereid, és húzol gumit.
A te esetedben ez már késő. Marad a havi utalás 18 évig.
31 Ki vitatta azt, hogy a gyt az jogi kategória?Senki.Én írtam arról, hogy ez esetben bár joga így is van kérni, de erkölcstelen, ha megteszi.
"Ezzel a leendő apa is tisztában van. Semmi nem akadályozza meg abban, hogy még a terhesség előtt azt mondja, drágám, ha a nem 100százalékos védekezésünk becsődölne, mit tennél?"
Ez a példád végtelenül IQ nulla és életszerűtlen.Hogy bizonyítja be később, hogy a nő ekkor azt mondta, hogy elvetetné a "gyereket", csak épp meggondolta magát, mikor mégis becsúszott?
A második bekezdésedben kevered a szezont a fazonnal.Az anya döntése, hogy megtartja-e a gyereket vagy nem.Ha az apa szól, hogy nem akarja a gyereket, abban az esetben erkölcstelen viselkedés rátukmálni az apára a gyereket, még AKKOR IS, HA jogilag kérhet gyerektartást.Ezt írtam.
Továbbá nem azt írtam, hogy nem megfelelő körülmények közé gyereket vállalni érzelmi alapon erkölcstelen, hanem azt hogy ez butaság.Az nem tudom hogy jön ide, hogy a kapcsolatban milyen érzelmek voltak, vagy nem voltak.Annak köze nincsen ahhoz, valaki nem akar egy véletlen besikerült gyereket.Szerelmi kapcsolatokat is tönkre tud tenni egy ilyen élethelyzet.A szerelem meg a gyerekvállalás külön téma.
Egy gyerek élete tönkre van téve abban a pillanatban, hogy rossz kürölmények közé születik.Apja sem lesz soha, a nevelőapát hiába emlegetitek.A kutyának nem kell egy olyan nő, akinek véletlen balesetből besikerült kisgyereke van.Magányosan, csórón csak egy kiégett, szar anyja lehet a gyereknek, a gyerek meg átkozni fogja az anyját amiért megszülte.Az anya is utálni fogja majd a gyereket pár éven belül, mert mindig emlékeztetni fogja majd a kisiklott életére.Minden egyes esetben ez a forgatókönyv a valóságban, mikor nők megtartanak becsúszott gyerekeket arra apellálva, hogy hátha majd apa megszereti.
Ha ez a nő képes lenne legalább a minimumot megadni a gyereknek egyedül, már rég élné magában az életét.A kérdezőnek nem kell gyerek, ha ennek ellenére megtartja, meg is érdemli a szar sorsát.Csak a gyereket sajnálom.Majd rájön a nő, hogy a 20 ezres gyerektartás miatt kár volt.
#33! Te vitatod, azzal, hogy az anya a gyerektartás "kéri". Nem, nem kéri. A gyereke jogát érvényesíti, ami a gyerek törvényes képviselője okán kötelessége is. Olyan, mintha azt mondanád, erkölcstelen az, aki felveszi a gyereke után a családi pótlékot, mert nem az állam akarta a gyereket, hanem a szülők.
Rohadtul nem IQ-nulla, inkább az az, aki a szexuális ösztönt minden fölé helyezi. Nem kötelező egy kapcsolatban érzelmekkel szexelni, de ha nem bízik a nőben, hogy valóban elvetetné, akkor nem kell rábízni a védekezést, sőt szexelni se kötelező vele. Az, hogy a védekezés nem 100% és az is, hogy a nő dönt, és bármikor meggondolhatja magát, megváltoztathatja a döntését, egy előre ismert tény. Ha annak ellenére, hogy ezekkel tisztában van, megdugja a nőt, akkor a szexuális ösztöne mindenen felül áll, az esetleges 20 évig fizetendő gyerektartás terhén is. Ez van, lehet választani. Ha elvárjátok, hogy a nő nyomja el az egészséges anyai ösztönt, akkor bizonyára a szexuálist is el lehet, arra volt lehetősége a pasinak. Vagy verheti a markába is, kicsit kevésbé kellemetlen, mint egy nőnek egy abortusz, amit meg elvártok🤷🏼♀️
Szerintem te kevered a szezont a fazonnal. Az anya ugyanis nem tukmálja rá a gyereket az apjára. A rátukmálás az lenne, ha kötelezné az esti fürdetésre, hogy ő maradjon vele otthon betegség esetén, elmenjen az ovis ballagásra stb. Ilyenekről szó nem volt, a gyerektartás behajtását meg már kiveséztük. Egyébként vicces, hogy ezen vitázunk, amikor a kérdésben gyerektartásról sincs szó. Azt se tudod, "kér"-e, de már minden erkölcsi hulladéknak elhordod. Összesen annyit tudunk a nőről, hogy azt tervezi, megtartja a gyereket, aki az ő is testében van. Nos, ehhez minden joga megvan erkölcsileg is, meg mindenhogyan, akkor is, ha a kérdezőnek nem tetszik. Majd ha az ő testében lesz gyerek, arról dönthet ő.
Az utolsó 2 bekezdésed már színtiszta ezotéria. Te írtad, hogy a élet nem fekete-fehér, de egy pár hetes ismeretlen magzat következő 50 évéről te már mindent tudsz😂
"A kutyának nem kell egy olyan nő, akinek véletlen balesetből besikerült kisgyereke van.Magányosan, csórón csak egy kiégett, szar anyja lehet a gyereknek, a gyerek meg átkozni fogja az anyját amiért megszülte.Az anya is utálni fogja majd a gyereket pár éven belül, mert mindig emlékeztetni fogja majd a kisiklott életére"
Biztos van ilyen is, de én csak olyanokat ismerek, akik újraházasodtak normális pasikkal.
Én is gyerekkel az oldalamon találtam meg az igazit végül. Főnököm volt a korábbi munkahelyemen. Jókiállású, intellingens férfi. Választhatta volna a 22 éves gyakornokot is, aki oda volt érte meg vissza, mégis belém lett szerelmes, aki 32 voltam ovis gyerekkel. Azóta már házasok vagyunk, van közös gyerek.
Szóval nem kell bemantrázni a kisgyerekeseknek a kutyának nem fogsz kelleni szöveget, mert nem ilyen fekete-fehér. Ha beüt ámor nyila, sokan nem fognak a kisgyerek miatt problémázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!