Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni ha nem akarok gyereket?
A barátnőm pont azért szakított velem, mert mondtam neki, hogy csináljon egy tesztet, ezen annyira besértődött, hogy inkább szakított, végül megcsinálta a tesztet és pozitív lett. Ő valamiért meg akarja tartani, de én bármit megtennék, hogy vetesse el. Nem akarom, hogy tönkretegye a gyerek életét stb...
Mit tudok tenni? Van bármi ráhatásom arra, hogy legyen elvetetve?
20
Mennyire kell ahhoz boldogtalan lenni, hogy - akár nő, akár férfi létére - valakinek ilyen legyen a lelki minősége, amit a szavaid tükröznek?
Mint a #22 példája mutatja, van, aki megmarad bélféregre emlékeztető rohadt élősködőnek. A többiekből meg emberek lesznek.
Kérdező! Így jártál. Ha nem akarsz gyereket, védekezz, vagy ne dugjál. Azt meg ne add elő, hogy nem akarod, hogy tönkretegye a gyerek életét. Te csak a sajatodat félted. Attól, hogy nem vagytok együtt, ő lehet jó anya, te meg lehetnél jó apa, a gyerek meg egy boldog gyerek. Ha te ezt nem vállalod, akkor pont te teszed tönkre. Mivel te nem teljesíted a "részed", ő igen.
A szülés nem érdem. Főleg akkor nem, ha a partnert semmibevéve csinálod. Egyik fogamzásgátlási módszer sem tökéletes, ha a kérdező önhibáján kívül ejtett teherbe valakit (mert a szexet mindketten akarták) és az fittyet hány arra, hogy ő mit gondol a témáról, az nem lesz jó anya, hogy erőszakkal megtartja a gyereket. Az egy undorító, önző féreg, aki vágyból szült és azt hiszi, ettől lett valaki. Pont, mint a 26-os.
Mondjuk inkább azt, hogy ha akarsz egy jót elleni, tedd azt úgy, hogy mások ne szenvedjék kárát. Milyen érdekes, hogy az önfejűen, nagylányként megtartott gyerek után csak kevesen mondanak le a gyerektartásról... Az bezzeg kellene, de mikor az akkori partnered véleménye számított, az le volt szarva.
Na, ezek az emberek az igazi szörnyetegek, akiknek ki kellene vágni a méhét, mert nem valók szaporodásra.
#27,#28!🤦🏻♀️ Nem csak érzéketlenek vagytok, hanem hihetetlenül ostobák is. Ki mondta, hogy attól lesz jó anya, hogy megszüli? De mivel megszüli, LEHET jó anya. Egyelőre nem tudunk róla, hogy bármi is hiányozna ahhoz, hogy boldog gyerek legyen majd, leszámítva az apát, amit a Kérdező gálánsan az anyára hárít. Ha pedig egy gyereknek kizárólag azért "tönkretett" az élete, mert "nincs" apja, arról az apa tehet, nem más.
"Az egy undorító önző féreg, aki vágyból szült és azt hiszi, ettől lett valaki. Pont, mint a 26-os." Lottót ne vegyél! Nem, én nem attól lettem valaki, mert szülni pont nem szültem 😉 Te viszont szüléssel is egy senki lennél, az kiderült az irományaidból.
29 A #27 vagyok.Az ostobaság távol áll tőlem az élet minden területén.Igaz érzelgős sosem voltam, de érzéketlen sem vagyok.Egyszerűen csak racionálisan gondolkodom, és próbálom mindig több szempontból megvizsgálni a helyzetet, mivel az élet nem fekete vagy fehér.
Nő vagyok, ráadásul így értelmezd a gondolataim.
100%-os védekezés nem létezik, egy gyerek létrejöttéhez ketten kellenek.Viszont az embrió(nem gyerek) sorsáról csak az anya dönthet, nagyon helyesen.
Mégis a korrektség jegyében úgy gondolom, hogy ha a férfi kifejezi, hogy semmiképp nem akar gyereket és a nő úgy dönt, hogy egyedül vállalja, akkor nem túl gerinces viselkedés ráerőltetni a férfira az apai kötelezettségeket.Talán a gyerek is megérdemli, hogy mindkét szülője akarja és várja őt.Természetesen ha az anya vállalja, hogy felneveli egyedül, az is megfelel.Joga van hozzá, hogy törvény által kémyszerítse a férfit az anyagi hozzájárulásra, viszont ez erkölcsileg helytelen.
Való igaz, van rá esély, hogy így is normális élete lesz a gyereknek.Statisztikailag viszont erre az esély elég csekély, ha a gyermek kedves szülőanyja még buta és naiv is, az esély erre a nullával egyenlő.
Van egy fogamzásgátló eszköz, 90%-os hatékonysággal. Mert a legtöbbé annyi. És mégis becsúszik egy gyerek.
Ehhez képest jóval kevesebb esély van arra, hogy egy ilyen körülmények közé születő gyereknek normális élete legyen és értékes ember váljon belőle, azt mégis úgy kezelitek, mintha olyan gyakori lenne.
És ezek a hülye picsák nézik le azokat a nőket, akiknek kicsit több észt osztottak. Jó lenne, ha nem csak az érzelmeitek vinnének ide-oda az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!