Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A külön nyaralás tényleg tabu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külön nyaralás tényleg tabu egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Feleségem kivette az összes szabadságát egy tanfolyam miatt, viszont engem a barátaim hívtak síelni. Szerettem járni, a nejem viszont kiakadt, hogy hogy merek nélküle nyaralni menni, főleg külföldre. Nincs gyerekünk. Kétféle embert láttam mindig: aki simán elmegy el caminózni vagy Afrikába sárkunyhókat építeni, valahol egy balatoni campingezés sem fér bele.
2021. dec. 21. 15:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%
Akkor ez nem házasság hanem lakotársak akik lefeküdnek😀
2021. dec. 22. 08:28
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg belefér. De csak akkor, ha ez kölcsönös. Az én exférjem simán elment 2 hétre síelni, mert ez jár neki. Közös nyaralásra 2 napja volt, akkor is végig dolgozott és mindent lefikázott. Amikor pedig én szerettem volna anyámhoz elmenni egy hétvégére fél évente egyszer a gyerekkel, akkor 3 hétig ment a hiszti, míg le nem mondtam.
2021. dec. 22. 12:56
 23/27 anonim ***** válasza:
51%
Belefér, miért is ne? Megyünk közösen is, külön is. Töltünk egymással minőségi időt is. Az, hogy külföld vagy nem nem releváns. Normális kapcsolatban ez alap, hogy nem korlátozzuk egymást.
2021. dec. 23. 08:35
 24/27 anonim ***** válasza:
52%
Normális kapcsolatban alap h nem csinálsz olyat amit a másiknak korlátozni kéne
2021. dec. 23. 20:14
 25/27 anonim ***** válasza:
74%
Nekem még nem volt férjem, együttélés sem, úgyhogy "csak" jártam fiúkkal. Mindig belefért, én is mentem, ők is mentek, olyan is volt, hogy külön külön mentünk, de együtt nem. Van, aki nem érti, kérdezték is többen, hogy engem nem hívtak, miért nem, de én meg azt mondom, hogy nem szívesen mennék valami sátrazós fiú buliba, meg úgy, hogyha esetleg annyira nem is bírnak a többiek.
2022. jan. 23. 12:46
 26/27 anonim ***** válasza:
68%
Akkor azért igazságtalan, ha az egyik rengeteget dolgozik, és amiatt nem szabadul sose, a másik meg teljesen nyugodtan lelép x időre, gyakran. Hallottam ilyen egy oldalú kapcsolatról, vége is lett.
2022. jan. 23. 13:16
 27/27 anonim ***** válasza:
nálunk beleférne, de egyikünknek sincs igénye arra, hogy heteket külön töltsünk. én barátnőimmel voltam már néhány napot külföldön, nem volt semmi gáz, bár őszintén hiányzott a párom. az ő baráti köre meg nem utazgatós. mi a külföldi utakat/nagyobb élményeket mindenképpen együtt szeretjük megélni (akár társaságban, de együtt), mert mi imádunk utazni, főleg felfedezni a többi országot, egy évben többször is megyünk. de nálunk még a sima iszogatásoknál sem fordult elő soha, hogy ne hívtuk volna egymást, nyilván van amikor nincs kedve menni a másiknak, de mindig megkérdezzük. lehet ez valakinek túl sok, mi már hosszú évek óta együtt élünk/vagyunk, és így tökéletes. a legfontosabbak vagyunk egymásnak, együtt szeretnénk mindent megélni elsősorban. nekem a több hét már zavaró lenne
2022. jan. 23. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!