Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A külön nyaralás tényleg tabu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külön nyaralás tényleg tabu egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Feleségem kivette az összes szabadságát egy tanfolyam miatt, viszont engem a barátaim hívtak síelni. Szerettem járni, a nejem viszont kiakadt, hogy hogy merek nélküle nyaralni menni, főleg külföldre. Nincs gyerekünk. Kétféle embert láttam mindig: aki simán elmegy el caminózni vagy Afrikába sárkunyhókat építeni, valahol egy balatoni campingezés sem fér bele.
2021. dec. 21. 15:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Nekem belefér a külön, ha nem csak bejelenti, hanem megkérdez. Nem engedély miatt :) hanem jól esik, ha gondol rá, hogy nincs e más közös terv, belefér e anyagilag. Ha látom, hogy gondolatban előrébb szerepel a "mi" az "én"-nél, ahogy vica versa nálam is, és egyformán alkalmazkodunk egymáshoz, nem csak én hozzá, akkor nincs ezzel gond, menjen, megbízom benne és örülök az örömének.
2021. dec. 21. 16:06
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nem zavarna, de ha a párom... A pasik bármire képesek falkában, félnék, hogy rábeszélik, hogy megcsaljon vagy ilyesmi. Nyilván mehet, de mivel nem őszinték az ilyenről, feltételezném, hogy csajozott, drogozott, egyéb.
2021. dec. 21. 16:09
 13/27 anonim ***** válasza:
72%

Párom évente többször is el szokott menni külföldre egy baráti társasággal. Van hogy csak pár napra, vagy hogy 1-2 hét.

Nekünk belefér. Addig csinálok más programot. Aki meg akar csalni, az megcsal itthon is.

Ez inkább azon múlik, hogy mit szoktatok meg. Ha sok év házasság után eljárkál évente az egyik nyaralgatni, úgy hogy előtte sosem tette és a másik meg csak úgy szokja meg ezt a semmiből, ott érthető, hogy kiakad.

2021. dec. 21. 16:14
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalástól egyáltalán nem félek, ilyen esetben inkább az nem esik jól, ha a párod kihagy olyan dolgokból, amiket tök jó lenne együtt megélni. Illetve ha komolyan egy pár vagytok, akkor osztoztok sok örömötökben, bánatotokban, feladatotokban, életetek dolgaiban (legalábbis ezt hívják úgy, hogy megosztás). Szóval amiatt, mert én kivettem minden szabimat a tanfolyam miatt, nem várhatom, hogy ő is örökké otthon gubbasszon, de azért nem venné be túl könnyen a gyomrom, ha ő eközben nélkülem megejtené élete nyaralását.
2021. dec. 21. 16:39
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyaralni mindig egyutt megyunk, regebben tobb haverral (az ovei voltak eredetileg), azota csak egy par maradt meg, a legjobb baratja es az o baratnoje, igy szoktunk negyesben jarni. Neha elmegyunk kettesben wellnessezni.

De ezek az elore betervezett nyaralasok, arra fixen egyutt megyunk. Kollegakkal szokott hetvegi hazibuliba menni kb 1-2 alkalommal egy evben, oda nyilvan nem megyek, de az nem is nyaralas. Nem volt meg olyan, hogy barmelyikunk a masik nelkul tervezett volna egy hetes programokat.

2021. dec. 21. 17:02
 16/27 anonim ***** válasza:
64%
Mi nem járunk külön nyaralni mert nincs rá igényünk.Mi inkább maradunk itthon ketten mert úgysem éreznénk jól magunkat külön.A munka gyerekek pénzhajszolás mellett így is alig van időnk egymásra.Azt a keveset meg szeretjük együtt tölteni.
2021. dec. 21. 18:33
 17/27 anonim ***** válasza:
55%
Nekem nem fér bele... találkozzon itthon a haverokkal énse a barátnöimmel nyaralok ha van valakim.. sztem ez gáz
2021. dec. 21. 20:54
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a gáz, hogy a feleségeddel komolyna nem volt annyi kommunikáció köztetek, h közöld h év végén ( mivel kivette az idei szabijait), nem vele hanem külön külföldi programot tervezel?

Na ez a gáz! Én is voltam külföldön nyaralni barátnőmnél. Párom meg mindenhova elhív egyrészt ( max nem mindenhova megyek). De ha nem is hív, azért 1 megbeszéljük egymással a terveket, 2 megbeszéljük egymással mit szól a másik adott dologhoz.

Ment már többször haverral 12 napra külön. Ez nem zavar. De olyan sose volt, hogy nem szólna róla, vagy kérdezte volna, bánnám-e. ;)

Hihetetlen, h ti házasok vagytok...

2021. dec. 21. 23:58
 19/27 anonim ***** válasza:
*1-2 napra
2021. dec. 21. 23:58
 20/27 anonim ***** válasza:
83%

Mi is simán eltudunk menni egymás nélkül.

2 éve még csak kapcsolatban voltunk, nem voltunk házasok, de én elmentem 27 napra pont az El Caminora.

A férjem 1 hétre elment Horvátországba a családjával, nekem semmi kedvem és semmi szabadságom nem volt.

Aztán síelni is elszokott menni 8-10 napra nélkülem, mert nekem elég egy 4 napos hosszú hétvége, ő meg nagyon szeret síelni, neki nincs olyan, hogy túl sok.

Most nyáron én mentem el egy hétre a barátnőimmel barangolni az országot.

De ezek nálunk valahogy maguktól értetődő dolgok voltak.

2021. dec. 22. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!