Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külön nyaralás tényleg tabu egy kapcsolatban?
Párom évente többször is el szokott menni külföldre egy baráti társasággal. Van hogy csak pár napra, vagy hogy 1-2 hét.
Nekünk belefér. Addig csinálok más programot. Aki meg akar csalni, az megcsal itthon is.
Ez inkább azon múlik, hogy mit szoktatok meg. Ha sok év házasság után eljárkál évente az egyik nyaralgatni, úgy hogy előtte sosem tette és a másik meg csak úgy szokja meg ezt a semmiből, ott érthető, hogy kiakad.
Nyaralni mindig egyutt megyunk, regebben tobb haverral (az ovei voltak eredetileg), azota csak egy par maradt meg, a legjobb baratja es az o baratnoje, igy szoktunk negyesben jarni. Neha elmegyunk kettesben wellnessezni.
De ezek az elore betervezett nyaralasok, arra fixen egyutt megyunk. Kollegakkal szokott hetvegi hazibuliba menni kb 1-2 alkalommal egy evben, oda nyilvan nem megyek, de az nem is nyaralas. Nem volt meg olyan, hogy barmelyikunk a masik nelkul tervezett volna egy hetes programokat.
Inkább az a gáz, hogy a feleségeddel komolyna nem volt annyi kommunikáció köztetek, h közöld h év végén ( mivel kivette az idei szabijait), nem vele hanem külön külföldi programot tervezel?
Na ez a gáz! Én is voltam külföldön nyaralni barátnőmnél. Párom meg mindenhova elhív egyrészt ( max nem mindenhova megyek). De ha nem is hív, azért 1 megbeszéljük egymással a terveket, 2 megbeszéljük egymással mit szól a másik adott dologhoz.
Ment már többször haverral 12 napra külön. Ez nem zavar. De olyan sose volt, hogy nem szólna róla, vagy kérdezte volna, bánnám-e. ;)
Hihetetlen, h ti házasok vagytok...
Mi is simán eltudunk menni egymás nélkül.
2 éve még csak kapcsolatban voltunk, nem voltunk házasok, de én elmentem 27 napra pont az El Caminora.
A férjem 1 hétre elment Horvátországba a családjával, nekem semmi kedvem és semmi szabadságom nem volt.
Aztán síelni is elszokott menni 8-10 napra nélkülem, mert nekem elég egy 4 napos hosszú hétvége, ő meg nagyon szeret síelni, neki nincs olyan, hogy túl sok.
Most nyáron én mentem el egy hétre a barátnőimmel barangolni az országot.
De ezek nálunk valahogy maguktól értetődő dolgok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!