Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok megfelelő a barátomnak?
Eleinte semmilyen kritikát nem említett velem kapcsolatban, de mostanában egyre többször. 1 éve vagyunk együtt. Nekem nem tetszett, hogy már többször megemlítette, hogy egy étteremben, ahová ő hívott el, hogy milyen sokat költött ott is rám. Szerinte mindig csak az én kívánságom teljesül. Holott ő az, aki mindig nálunk alszik, és vendégül látjuk, mégis látom, hogy nehezére esne velem bárhova kimozdulni.
Örüljek, hogy ő elbír velem, mert más már elhagyott volna engem. Úgy se tett értem annyi sok mindent, mint amennyit ő, és lehet máskor csak olyan férfit fognék ki, aki csak a szexre menne, és kevesebbet tenne értem.
A szexet is sokszor sietteti, nem is kényeztetne előtte, csak kenjem be magam síkosítóval, és ennyi. Azt mondta utánam neki sok nője lenne, és mikor mondtam neki, akkor tegye ezt, akkor megsértődött. Ha fordítva mondtam neki, hogy én fogok keresni mást, azon is megsértődött.
Mehetek a fenébe, ha nem úgy cselekszem mindenben, amit ő mond. Azt mondja mindent komolyan veszek, mert ő csak viccel, de nem fog már semmivel, mert nekem semmi nem tetszik.
De lehet a karácsonyi meglepetésem sem fog neki tetszeni, mert azt mondta reméli, nem azt veszek, én mégis azt vettem. Hasznos dolgot vettem neki, aminek bármikor hasznát veheti. Viszont most elvagyok keseredve, mert lehet nem is fog neki tetszeni.
Mert nem érdekled. Minden szavad azt írja le, hogy ő mit akar, és hogy te mennyire nem számítasz.
Nem akarom mondatonként sorolni, de a pasi úgy kuka, ahogy van, még gondolkozni sem kell rajta!
Egyes férfiak a csillagokat lehoznák Neked az égről te meg evvel a "taplóval" éled az életedet? Nincs idő a szexre meg használj síkosítót azt jó napot?!!!
Szedd össze magad és köszönj el tőle minél hamarabb, nem érdemli meg hogy egy percet is foglalkozzál vele!!!
44F
Kend be magad síkosítóval és dobd ki végre.
Komolyan hihetetlen hogy egyes nőknek egy szikra önbecsülése sincs.
De ez a kérdés is egy a sok közül. Jöttél kicsit sajnáltatni magad egy kicsit nyígni aztán minden marad a régiben. Ha neked ez nem lenne jó már rég kidobtad volna ezt a nyomorultat. 🤷♀️
Repülne, de előbb jól megaláznám.
Szerintem az mindenképp legyen benne, hogy sz@r a szex vele, és kicsi a farka.
Döbbenet, de ezzel konkrétan úgy beléjük tudsz gázolni, hogy nem is hinnéd.
Én mikor erre csak halvànyan céloztam, is úgy kiakadtak, hogy nem láttam őket többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!