Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől és hogyan lehetek a megfelelő párja a barátomnak?
Kezdetnek megteszi ha nem kérdezel ilyen komplett baromságokat 23 évesen és továbbra is önmagadat adod.
Bocs ha kicsit nyers voltam.
Tudod mit csinálok most?Megmutatom hogy válaszoltad meg a saját kérdésed a kiíráskor:
"Túl sokat várok el tőle" (hát várj tőle kevesebbet)
"És állandóan vitáztam vele, duzzogtam, minthogy elfogadnám és túllépnék rajta." (vitázz vele kevesebbet,inkább lépj túl ami nem olyan vészes,ezek miatt ne duzzogj.)
"nem tudom magam visszafogni" (gyakorolnod kell,ha indulatosnak érzed magad miatta akkor nézd őt más szemszögből,például egy kisgyerek véletlenül lever valamit a polcról,az emberek többsége rögtön azt gondolja,de rossz gyerek vagy,egy percre sem vagy nyugton.miközben megláthatnák a gyerek kíváncsiságát ami hajtja hogy megismerje a dolgokat maga körül és nem szándékosan okozott bosszúságot.
Tehát a barátod azért dohányzik mert hozzá szoknak sajnos az emberek és a letétele iszonyat kínt jelent,nem azért mert szándékosan szereti az egészségét rombolni és szúrni a te szemed.
"Hogyan változtassak az utálatos viselkedésemen?" (úgy hogy az utálatosságot ellököd magadtól és helyette kedvesen közlöd a gondolataid és az érzéseid.)
Kérdezd meg magadtól hogy ha valakit szeret az ember azzal miért nem lehet kedvesen viselkedni.Talán ha kiderül valami rólad az CIKI lenne számodra?Ciki kedvesnek lenni?Ciki kimutatni a szerelmet a párodnak?CIKI ha a lágyabbik oldalad mutatod felé?Miért gondolod ezek akármelyikét?Mi a legrosszabb ami történhet ha az utálatosság helyett a kedvesebbik arcod mutatod neki?Valószínűleg visszasugározza a szereteted.
Ne vedd kioktatásnak,csak lelkesnek érzem magam mert hasonló voltam mint te.Remélem hogy tudtam segíteni.
de leülhetsz a pároddal, és elmondhatod neki ugyanezeket :)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!