Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egy ideje elhidegült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egy ideje elhidegült tőlem,mert nem érezte azt,hogy szeretem,és inkább most a pénzkeresés foglalkoztatja.Én elkeztem utána kaparni,hogy érezze, hogy még mindig szeretem. Viszont ez nem használt. Tartjuk a kapcsolatot rendszeresen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
úgy érzem, hogy hagyja kihűlni a kapcsolatot, úgy érzem ennek a kapcsolatnak már vége így. Tudok még vmit tenni? Nem szeretném, hogy vége legyen. Ne keressem? Esetleg szakítsak és akkor majd rájön mit veszített?

2021. dec. 19. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
bele lehet
2021. dec. 19. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:
30%

Most mindenki téged véd ebben a kérdésben. (persze nő vagy érthető...)

De nem biztos, hogy csak a párod hibája mindez. Mindenért hajlamosak vagyunk csak a másikat hibáztatni.

Lehet, hogy ő is érez hasonlót , lehet, hogy te is viselkedtél úgy ami ezt kiváltotta.

Ambiciózus....

De még is mekkora a korkülönbség?

Lehet, hogy ő tervezi a jövőt komolyabban. Lakás vagy ház, vagy autó, vagy jobb munka, vagy gyerek, házasság.

A semmiből nem lehet elindulni. Mindenhez pénz kell.

És hacsak nem vagytok megelégedve egy albérlettel még vagy 10 évig akkor bizony oda kell figyelni az anyagiakra, ami mellett kevesebb idő marad a másikra, leginkább csak az esték vagy hétvégék.

2021. dec. 19. 13:25
 13/14 A kérdező kommentje:
de az nem lesz olaj a tűzre? hogy most még ennyire sem keresem mint eddig? Pont ez volt a baj :)
2021. dec. 19. 15:31
 14/14 A kérdező kommentje:
7 év különbség van köztünk. azt én megértem hogy dolgozni kell, mert mindketten vágyunk valamire, de ez vmi más. Velem van a baj, hogy nem voltam elég figyelmes
2021. dec. 19. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!