Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretnék egyenlően kivenni a részüket a pénzkeresésből is a férfiakkal?
Ahogy a Bàstyàból sem akarnak annyit meginni, mint te, Bazsi.
Nem kívànjàk 😅
A férfiak meg a házimunkából nem szeretik kivenni a részüket.
Az persze a nő dolga.
3. A kapitalizmus, a piac szeretete és a szabad piac működésének engedése a liberálisoknál is addig tart, amíg ezt a kevesebbet keresős dumát be nem hozza valaki.
Mondok egy példát: A férfi focisták azért keresnek sokkal többet a női focistáknál, mert sokkal többen nézik a férfi focit és ezért ők sokkal több reklámbevételt termelnek, ergó sokkal több pénzt keresnek a főnökeiknek. Ezért nyilván több a fizetésük is.
1.Uazert a munkaert a ferfiak tobb fizut kapnak
2. A jovedelemkulonbseget a nok beleteszik rendszerint haztartasba, gyereknevelesbe. Ertsd ha apunak kellene elmennie gyerekekert 4re es meg bevasarolni vagy fozni, mar nem tudna akkora karriert befutni.
Bennem meg van a potencial h manager legyek de akkor elvarnak hogy este 7ig-8-ig bent legyek. 3 gyerekunk van, ezt nem tehetem meg veluk. A ferjem van/volt Covid elott a munkahelyen este 7ig es en inteztem a sracokat ugy h 5:15kor felalltam, vacsora, hazi, o meg hazaert amikor hazaert. Ha betegek, nem o marad otthon, igy h hozzak uannyit haza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!