Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem szeretnék egyenlően kivenni a részüket a pénzkeresésből is a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Mert ha baromságokról van szó, dübörög a feminista duma. Mikor munkáról, pénzről, megtakarításról, az meg legyen a férfi dolga ugyanúgy.
2021. febr. 20. 13:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Orvos látott már?
2021. febr. 20. 13:49
 2/22 Noren1989 ***** válasza:
83%

Ahogy a Bàstyàból sem akarnak annyit meginni, mint te, Bazsi.

Nem kívànjàk 😅

2021. febr. 20. 13:49
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
Mert nem kapunk annyi fizetést azt azért. 27N
2021. febr. 20. 13:50
 4/22 anonim ***** válasza:
93%
Akik azt mondják pl. hogy legyen egyenlően felosztva a házimunka, azok a munkával is így vannak és ők is rendesen kiveszik belőle a részüket, nem a férfitól várják, hogy eltartsa őket. Jó, néhány kivétel biztos van, de nem az a jellemző, hogy valaki csak elvár, de dolgozni meg nem akar vagy csak valami alibi munkát.
2021. febr. 20. 13:52
 5/22 anonim ***** válasza:
84%

A férfiak meg a házimunkából nem szeretik kivenni a részüket.

Az persze a nő dolga.

2021. febr. 20. 13:54
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
Balu ismét áttért a Felnőtt párkapcsolatok rovatra, eddig az oktatásban óbégatott meg a politikában.
2021. febr. 20. 13:57
 7/22 anonim ***** válasza:
29%

3. A kapitalizmus, a piac szeretete és a szabad piac működésének engedése a liberálisoknál is addig tart, amíg ezt a kevesebbet keresős dumát be nem hozza valaki.

Mondok egy példát: A férfi focisták azért keresnek sokkal többet a női focistáknál, mert sokkal többen nézik a férfi focit és ezért ők sokkal több reklámbevételt termelnek, ergó sokkal több pénzt keresnek a főnökeiknek. Ezért nyilván több a fizetésük is.

2021. febr. 20. 14:01
 8/22 anonim ***** válasza:
92%

1.Uazert a munkaert a ferfiak tobb fizut kapnak

2. A jovedelemkulonbseget a nok beleteszik rendszerint haztartasba, gyereknevelesbe. Ertsd ha apunak kellene elmennie gyerekekert 4re es meg bevasarolni vagy fozni, mar nem tudna akkora karriert befutni.

Bennem meg van a potencial h manager legyek de akkor elvarnak hogy este 7ig-8-ig bent legyek. 3 gyerekunk van, ezt nem tehetem meg veluk. A ferjem van/volt Covid elott a munkahelyen este 7ig es en inteztem a sracokat ugy h 5:15kor felalltam, vacsora, hazi, o meg hazaert amikor hazaert. Ha betegek, nem o marad otthon, igy h hozzak uannyit haza?

2021. febr. 20. 14:12
 9/22 anonim ***** válasza:
97%
Mert ha melletted kellene kivenni a részem az anyagiakból, akkor vagy anyagi csőd lenne vagy valamo putris megoldás.
2021. febr. 20. 14:18
 10/22 anonim ***** válasza:
98%
8-as nagyon jól leírta a helyzetet ott ahol gyerek van. Nincs rossz munkám, nem is keresek rosszul, de én nagyon nehezen tudom elfogadni hogy dolgoznék, nem az órát lesve hanem tényleg jól akarom csinálni, mert ilyen vagyok. És nem megy! Menni kell a gyerekekért. Betegek a gyerekek. Válaszolnék egy email-re de már otthon vagyunk, a gondolataimat sem hallom tőlük. Elő fognak így léptetni? Dehogy..
2021. febr. 20. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!