Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretnék egyenlően kivenni a részüket a pénzkeresésből is a férfiakkal?
A legtöbb kapcsolatban a nő a fiatalabb, ez is közrejátszik. Nálunk csak 5 év különbség van, ez viszont pont elég arra, hogy én pályakezdőként nettó 250-et vigyek haza ugyanabban (!) a szakmában, a párom meg mid-seniorként nettó 550-et. És nem azért, mert nő vagyok, hanem mert 5 évvel kevesebb a tapasztalatom. Mikor megismertem diákként, 300-at keresett, én meg örültem, ha a tanulmányaim mellett 80-at tudok. Mindketten inkább a kettőnk bérének összegét vettük életszínvonalunk alapjaként, így nem felezünk.
Máshol, ahol a nő akár 10-15 évvel fiatalabb, ráadásul nem informatikai pályán, mint mi, ez mégjelentősebb különbség.
Állandóan a házimunkával jönnek, hogy azt bezzeg a férfiak nem csinálják.
De milyen házimunka is van manapság amit mindennap csinálni kell úgy mint egy munkát?
Ugye a főzés, mosás, takarítás van műsoron rendszerint mint brutális házimunka.
Ebből a mosás meg takarítás kiesik, mosni a mosógép szokott, takarítani se kell naponta.
A főzés még akár meg is állná a helyét, de melyik átlagos fiatal nő főz manapság mindennap? 10 ből fél..HA...
Leginkább az is úgy működik manapság, hogy rendelgetnek kaját a párok, esetleg hétvégén főz a művésznő egy rizses húst, amitől el kell ájulni a férfinak hogy milyen ultra házias a nő.
#12:
Takaritas: Le kell porolni, gyerek után osszepakolni, porszivozni heti 2x min, fürdőt kitakaritani, kádat kimosni, (mind a ket fürdőt) wc.t kipucolni, felmosni, agyruhát húzni, hetente 1x. bevasarolni, gyerekért elmenni, reggel elvinni. Gyerekkel tanulni...
Mosni. + utána, megszáradt ruhakat leszedni, kivasalni, szekrénybe betenni.
(Ez a szombatom szokott lenni)
Nyáron a medencet porszivozni, plusz korulotte takaritani.
Főzni 2 naponta szoktam...
Ablaklucolás, kamratakaritás, havi/kethavi munka szokott lenni
Mielott beszolnál, 4 hete bejárónő segit, mivel mindenorás, veszelyeztett terhes kismama vagyok, es kinomban vagyok itt. De a f*szsagodra nem tudtam nem reagalni.
Mosni a gep szokott:
Oda be kell pakolni, ki kell teregetni, majd utana azokat el kell rakni (lehetőleg kivasalni)
Ooooo és igen. Szombat a pizzaszombat!
Olyankor mindig pizzat "rendelgetünk", a szombati családi moziesthez. Szégyengyalázat
#12 a heten volt lapcsanka, hazi gyros pitaban,sult oldalas vajas burgonyaval, az iment rantott hus sult krumpli, suti, egyik reggel bundas kenyer,masikon rantotta/tukortojas mert az egyik ezt szereti a masik azt nem eszi,a tobbi valoban meguszos hideg kaja, naponta megy 2x a mosogep, 2x a mosogatogep, nehogy azt hidd h berakni, kiszedni, ruhat szetszortirozni, behajtogatni 5emberre nem ido es akkor meg nem vasaltam. Ez a sok kis semmi ido, viraglocsolas, konyhabutorvakaras es tarsai mind osszeadodik. Ehhez jonnek a gyerekek nyugjei,esti furdetesek, jatszotereztetes. Eltelik az, es nem kell este altatni.
Nyilvan mas ha egy parocska 7-7adag szennyest termel egy heten es a munkahelyukon esznek meleget delben, hetvegen fozes.
Asszonnyal mi sofőrök vagyunk,2 hét munka majd 2 hét pihenő,ugyan annyit keresünk.
Én 23F ő 25N
Még annyit hogy így legalább nem unjuk meg egymást. 😃
2x1400€ a fizunk,13 napra,külön dolgozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!