Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Várjak még?
Figyelt kérdés
Több mint 8 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Mostanában azt érzem hogy olyan jó lenne néha egyedül lenni, csak bulizgatni a csajokkal mindenféle kötöttség nélkül. :/
A barátom 2 hétig nem volt itthon, az elején nagyon hiányzott, utána viszont úgy elvoltam egyedül is. Nem tudom mit tegyek. mikor hazajött a szex sem volt jó egyáltalán nem élveztem, nem is éreztem semmit. (ráadásul kiszakadt a gumi és rohantunk 72órásért de ez mellékes) Most megint elment 5 napra de úgy nem mondanám hogy annyira hiányzik:S néha így rámtör, pl tegnap is írtam neki smst h szeretem.
Nem tudom mit tegyek, segítsetek. Szakítsak? Azzal mindenképpen várnék még picit hogy eldöntsem magamban.
2010. szept. 6. 19:55
1/2 anonim válasza:
Ha azt írod,hogy várni szeretnél,akkor mi itt a kérdés?:-)Szerintem is várj,ne hamarkodd el a döntést.Én se érzem mindig azt,hogy szeretem a párom,de a lelkem mélyén tudom,hogy szeretem őt,csak ezt érezni nem érzem sokszor.Beszéld meg vele,hogy szeretnél kevésbé kötöttebb lenni,eljárkálni a csajokkal,csak megérti.:-)Aztán pedig,ha jól érzed magad a barátoddal,szereted,akkor miért ne lehetnétek együtt?
2/2 A kérdező kommentje:
hát eddig 8 hónap alatt kétszer buliztam a csajokkal mindkét alkalommal veszekedés lett belőle.:S Azért akarok várni mindenképpen mert attól félek hogy esetleg kimondom hogy vége és pár nap múlva rájövök, hogy hoppá nem kellett volna.
2010. szept. 6. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!