Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kamuzitt, vagy én reagálom túl?
Egy barátommal akarok már regóta talizni. De ő azt mondta a telefonba, hogy nem tud hamarabb eljönni a munkahelyéről. ( direkt rákérdeztem, és rávágta hogy nem).
Erre pár nap múlva összetalakoztam vele 14 20kor a háza bejáratánal?
Utana hát enyhén számonkertem, hogy ezmegis hogy van?
Es elkezdett magyarazni, hogy neki nagyon kiszámíthatatlan a hazaerkezese, meg hogy benn kell a munkahelyen megcsinalni , mert nem tudja hazahozni.
De ez mar egy 2. Sztori..
En regalatam túl vagy joggal kerdezten meg tőle?
Nem joggal. Sok helyen van, hogy adódik egy laza időszak, de betervezni nem tudja előre munkaidőben.
Semmi jogod számon kérni
Vannak olyanok akoknel napkozben keplekenyek a dolgok es nehezen tudnak tervezni mert folyamatában is változhat minden. Meg hangulatfuggo is sokminden ezen felul.
En a számonkérést plane barátoktol nem várnám soha irto sz.rul esne hogy semmi empátia nincs benne es zaklatásnak is venném. Nem barat az ilyen aki mellett nem lehet szabadon elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!