Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
A barátommal több mint fél éve vagyunk együtt , testépítő nagyon sokat edz,megszerezte a személyi edző okjt is így persze az lett,nem kezdett még bele azt mondta majd jövőre fog személyi edző lenni akkor kezd bele,de viszont 1 hete kitett magáról egy edzős videót okés hogy ruha volt rajta de teljesen minden izma kilátszott olyan nyilvános videónak tűnt,mivel még nem személyi edzősködik így minek tesz ki videót ha meg else kezdte azt a munkát ,azt mondta hogy lássák a változást róla amire oda kerül hogy vendégeket is vállal azért tette ki
De egyébként kitette mondtam tegye ha szeretné de látta nem tetszik nekem
Figyelj... nekem fiatalon volt egy testépítő barátom. Jobban szerette a saját testét, mint az enyémet. Azóta messzire elkerülöm a testépítőket...
Bocsi, de nekem ez a véleményem/élményem róluk.
Egy csepp központozàs dobott volna a mondandódon.
#1essel értek egyet.
Keress egy szerzetest.Aki csuhába jár.Mondjuk az is bűnbeesett szerzetes lenne.
Testépítő.
Tehát a testét fogja mutogatni.
+Edző.Hiteles ,ha van rajta izom,es azt latják is!
Ezzel fog pénzt keresni.
Egy nyápic ,sikló mennyire lenne hiteles testépító edző?Érted!
Tudasa persze lehet,de ránézésre kvara nem lenne kedve senkinek tanácsokat kérni egy edzetlen f.sztól.
Szval szokj hozzá.Ez kereseti lehetőség ,és fontos hogy mit közvetít az emberek felé.Hogy adja el magát.Minnél hitelesebbnek tűnik,annál többen fordulnak hozzá.Es ha ez mellet meg videókat is készít reklámozva magat,es tudása is megvan,akár sikeres is lehet.
Csak nem kell csesztetni.
Azta! Ezt képes voltál 1 mondatban leírni...
Te reagálod túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!