Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal összefutottunk egy volt pár éjszakás kalandjával. Többi lent.Én reagálom túl?
Meglátta, félre tolta, valamit sutyorgott Neki, utána mutatott be Engem. Jó pár percig csak álltam mögöttük, mint egy hülye. A hölgy nem túl kedves pillantásokat vetve köszönt, bemutatkozott. Tartják néha a kapcsolatot, a nőnek is férje van, gyereke. Nem tudom tudja-e hogy én tudom mi volt kettejük között egyébként. De a múlt nem is érdekel.
Mikor kérdeztem mit suttogott Neki (tényleg nagyon látványosan) azt mondta csak annyit, hogy maszk horás miatt nem lehet pusziszkodni hahaha.
(Boltban találkoztunk)
A párom most meg van sértődve. Nem érti meg mi bánt. Én reagálom túl??
De komolyan látványosan félre tolta, hátatfordítva Nekem, és sutyorogtak.
Nem reagálod túl.
Le se kellett volna állni vele, csak köszönni és kész.
Egyáltalán nem regálod túl, lehet, hogy még össze járnak a hátad mögött, nem hiszem hogy azt mondta volna neki, szerintem valami olyasmit mondhatott, hogy tartsa a száját a viszonyukról, vagy nem folytathatják tovább.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!