Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet jó lépés?

Figyelt kérdés

Mély hullamvolgyben vagyunk amit megpróbál(t)unk orvosolni.

Beszélgettünk de nem jutottunk előrébb..akárhányszor próbáltam elmondani h bennem mi vezetett a jelen állapothoz és a mostani érzésemhez mindig azt mondta hogy vádolok és támadok. Pedig normálisan nyugodtan próbáltam elmondani neki..

Így előrébb nem jutunk és a minap felhivott az anyja mi baj van köztünk?- és hallgattam h én milyen vagyok meg hasonlók.

Én nem meséltem szüleimnek mennyire mely gondjaink vannak..

Beszélgetvén a dolgokról ha próbálok változtatni akkor úgy tűnhet hogy irányítható vagyok általuk ( barátnőm és az anyja szavai által) mert léptem az ő hatásukra hisz változtak a dolgok.

2021. dec. 15. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
És ha félre tennétek a múltat, és a jövőről beszélgetnétek? Mi az amit mostantól elvártok a másiktól, esetleg jobban átgondolni ketten együtt, hogy van-e még közös jövőtök. Képesek vagytok-e kompromisszumra, tud-e engedni a másik. Nálunk is volt mélypont, persze a beszélgetésekkel nem sokra mentünk, mert mindketten haragudtunk a másikra, a saját igazunk fújtuk. Békében jobb a múltbeli hibákat megbeszélni, lezárni. Tiszta fejjel tudtok gondolkodni.
2021. dec. 15. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Ez is csak szakitas elotti időpocsekolás.
2021. dec. 15. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt te egyáltalán nem akarod megmenteni, ha az érdekel csak, hogy a nőd családjának nem lehet igaza. Elmondták, hogy min változtass, hogy jó legyen, de dafke azért se. Az egy dolog, hogy te a családdal nem állsz ennyire bizalmas viszonyban. De ez te a hibád, nem a barátnődé. Inkább úgy tűnik, hogy te az ő családját is utálod.

Nem is akarsz tenni azért, hogy neki jobb legyen, egymás családját utáljátok, a kommunikáció nulla. Ennek annyi.

2021. dec. 15. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit konkrétabban?

Mi a gond és mit javasolnak? Igazuk van? Meg tudod tenni?

Így csak kapsz egy általános pozitív bullshit választ mindenkitől.

2021. dec. 15. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Beszélgetvén a dolgokról ha próbálok változtatni akkor úgy tűnhet hogy irányítható vagyok általuk ( barátnőm és az anyja szavai által) mert léptem az ő hatásukra hisz változtak a dolgok."

Ez úgy hangzik nekem, hogy büszkeséged miatt nem vagy hajlandó másokat meghallgatni. Nem egy jó hozzáállás

2021. dec. 15. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!