Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet jó lépés?
Mély hullamvolgyben vagyunk amit megpróbál(t)unk orvosolni.
Beszélgettünk de nem jutottunk előrébb..akárhányszor próbáltam elmondani h bennem mi vezetett a jelen állapothoz és a mostani érzésemhez mindig azt mondta hogy vádolok és támadok. Pedig normálisan nyugodtan próbáltam elmondani neki..
Így előrébb nem jutunk és a minap felhivott az anyja mi baj van köztünk?- és hallgattam h én milyen vagyok meg hasonlók.
Én nem meséltem szüleimnek mennyire mely gondjaink vannak..
Beszélgetvén a dolgokról ha próbálok változtatni akkor úgy tűnhet hogy irányítható vagyok általuk ( barátnőm és az anyja szavai által) mert léptem az ő hatásukra hisz változtak a dolgok.
Szerintem ezt te egyáltalán nem akarod megmenteni, ha az érdekel csak, hogy a nőd családjának nem lehet igaza. Elmondták, hogy min változtass, hogy jó legyen, de dafke azért se. Az egy dolog, hogy te a családdal nem állsz ennyire bizalmas viszonyban. De ez te a hibád, nem a barátnődé. Inkább úgy tűnik, hogy te az ő családját is utálod.
Nem is akarsz tenni azért, hogy neki jobb legyen, egymás családját utáljátok, a kommunikáció nulla. Ennek annyi.
Kicsit konkrétabban?
Mi a gond és mit javasolnak? Igazuk van? Meg tudod tenni?
Így csak kapsz egy általános pozitív bullshit választ mindenkitől.
"Beszélgetvén a dolgokról ha próbálok változtatni akkor úgy tűnhet hogy irányítható vagyok általuk ( barátnőm és az anyja szavai által) mert léptem az ő hatásukra hisz változtak a dolgok."
Ez úgy hangzik nekem, hogy büszkeséged miatt nem vagy hajlandó másokat meghallgatni. Nem egy jó hozzáállás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!