Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor van a végső lépés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van a végső lépés? mikor kell megtenni? vagy már késő ?

Figyelt kérdés
Egyedül érzem magam a kapcsolatban..vagyis inkább sajnos rájöttem,hogy az élettársamnak az alkohol az első számú dolog az életében, ahhoz igazít mindent. Sajnos napi 8 sörnél jár munka után. Soknak érzem én is ezt, de azt is tudom,hogy nem tud lemondani. Vagyis azzal,hogy elhagylak és ne igyál ás stb. azzal biztos hogy nem.Magától tudná, de szerintem arra ő képtelen. Sajnos az a legnagyobb baj,hogy a saját gyerekem egyik nap azt mondta, te hazajössz és máris a sör van a kezedbe? ez úgy mellbe vágott ( 10 éves ) Amúgy szerethető. kedves és szereti a gyereket is.Csak félek...hogy ebből nem jövök ki jól. 40 felettiek vagyunk mindketten. Köszönöm a segítséget!
2021. okt. 2. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Lefekszel velem, Hölgyem.
2021. okt. 2. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Nyilván akkor, amikor ezt már képtelen vagy tolerálni. Úgy látom, még megy.
2021. okt. 2. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos még megy...
2021. okt. 2. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés: azt akarod, hogy a gyereked előtt ez legyen a példa? Ez legyen neki a normális? Hogy ő maga is ilyen legyen, vagy ilyen párt válasszon?

Alkoholista apa gyerekeként mondom: gyűlöltem így felnőni. És apám sem úgy kezdte ám, hogy napi 3-4 liter bor plusz ez meg az, hanem 3-4-5 sör, aztán több, még több, koccintós, majd a pacsuli.

2021. okt. 2. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy magad tudod toleralni, ha neked egy alkoholista mellett jo, akkor legyen. Viszont milyen anya vagy te, ha a gyerekednek is azt a sorsot szanod, hogy egy alkoholista mellett nojjon fel?

Az en apam is alkesz volt, tudom, hogy mirol beszelek. Szerencsere az en anyam el is valt tole, de igy is megterheloek voltak vele a talalkozasok, mindig egett a pofam amikor piasan allitott be az iskolai farsangra is.

2021. okt. 3. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!