Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideje megtenni a lépést? Most vagy soha?
Tudom hogy ezt alapvetően nekem kell megéreznem és vannak is előzetes pozitív érzéseim csak mivel volt nem egy szerencsétlen lépésem lányok terén ezért rákérdeznék a véleményetekre. Szóval holnapután lesz két hete hogy megismerkedtem egy lánnyal egy társasági összejövetelen, rengeteget beszélgettünk, szinte állandóan mosolygott (igazán természetes módon, látszott hogy nem udvariasságból teszi) beszélgetés közben, nevetett több megjegyzésemen amik nem is voltak feltétlenül különösebben viccesek. Majd elmenetelkor is velem tartott annak ellenére hogy több emberrel voltunk együtt. Aztán egy bizonyos ponton elváltunk útjaink, és búcsúzáskor is volt egy bizonyos momentum amikor én szinte tettem volna lépést afelé hogy puszival búcsuzzunk, csak ez nem tudott úgy egyszerűen összejönni mivel ő már tartott hazafelé (bringával voltunk, szóval ezért sem volt olyan magától értetődő hogy csak úgy spontán módon testi kontaktusba kerülhessünk). Mindenesetre talán érzékelhette a bénáskodásnak a hátterét (hülye módon fékeztem a biciklimmel mikor váratlanul gondoltam arra hogy megpusziljam), ezért is búcsúzott el nevetve ezek után is. szóval ezek alapján azt mondanám hogy adta a „vonazalom” jeleit. majd az azt követő pár napban volt számos jó hangulatú beszélgetésünk facebookon, és egyáltalán nem tűnt lerázósnak, akkor fel is ajánlottam hogy vegyenn részt ő is eseményen ahol ott leszek amire ő örömmel mondta hogy ott lesz, csak sajnos az az esemény le lett fújva így nem tudtunk akkor újra találkozni. mindnenesetre másnap újra összefutottunk véletlenszerű módon az egyetem területén, és akkor is eléggé mutatta hogy van kedve társalogni velem, valamint úgy érzem láttam is a tekintetében hogy folyamatosan néz engem. aztán még haza fele menet is elhajtott mögöttem biciklivel és szólt is utánam nevetve. viszontt az azt követő napokban egyre inkább elhalt a beszélgetés, jelezte hogy sok a tennivalója mivel vizsgaidőszak van, és igazából nekem is, így aztán csendes beleegyezéssel most úgy tűnik hogy nem igazán beszélgetünk fb se. na most itt kezdek azon gondolkodni hogy szerintetek elegendő érv-e ez amellett hogy ne szóljon hozzám vagy lehetséges hogy csak végig szórakozott velem? vagy most ózenjek neki hogy a vizsgák után van-e kedve találkozni személyesen. másik szempont az hogy jövőre külföldre megy tanulmányi ügyben, szóval igazából ha lehetne valami, akkor is csak ez a pár hét van hátra, amit nyilván ő is tud, szóval lehetséges hogy direkt kerülget mert nem szeretne most ilyenkor kapcsolatba bonyolódni? vagy inkább lépjek ennek ellenére is?
na, látom jó hosszú lett :D
:D, nem is biztos hogy fontos.
na jó, azért itt van újra, szétbontva, hátha így vonzóbb:
Tudom hogy ezt alapvetően nekem kell megéreznem és vannak is előzetes pozitív érzéseim csak mivel volt nem egy szerencsétlen lépésem lányok terén ezért rákérdeznék a véleményetekre. Szóval holnapután lesz két hete hogy megismerkedtem egy lánnyal egy társasági összejövetelen, rengeteget beszélgettünk, szinte állandóan mosolygott (igazán természetes módon, látszott hogy nem udvariasságból teszi) beszélgetés közben, nevetett több megjegyzésemen amik nem is voltak feltétlenül különösebben viccesek.
Majd elmenetelkor is velem tartott annak ellenére hogy több emberrel voltunk együtt. Aztán egy bizonyos ponton elváltunk útjaink, és búcsúzáskor is volt egy bizonyos momentum amikor én szinte tettem volna lépést afelé hogy puszival búcsuzzunk, csak ez nem tudott úgy egyszerűen összejönni mivel ő már tartott hazafelé (bringával voltunk, szóval ezért sem volt olyan magától értetődő hogy csak úgy spontán módon testi kontaktusba kerülhessünk). Mindenesetre talán érzékelhette a bénáskodásnak a hátterét (hülye módon fékeztem a biciklimmel mikor váratlanul gondoltam arra hogy megpusziljam), ezért is búcsúzott el nevetve ezek után is. szóval ezek alapján azt mondanám hogy adta a „vonazalom” jeleit.
majd az azt követő pár napban volt számos jó hangulatú beszélgetésünk facebookon, és egyáltalán nem tűnt lerázósnak, akkor fel is ajánlottam hogy vegyenn részt ő is eseményen ahol ott leszek amire ő örömmel mondta hogy ott lesz, csak sajnos az az esemény le lett fújva így nem tudtunk akkor újra találkozni. mindnenesetre másnap újra összefutottunk véletlenszerű módon az egyetem területén, és akkor is eléggé mutatta hogy van kedve társalogni velem, valamint úgy érzem láttam is a tekintetében hogy folyamatosan néz engem.
aztán még haza fele menet is elhajtott mögöttem biciklivel és szólt is utánam nevetve. viszontt az azt követő napokban egyre inkább elhalt a beszélgetés, jelezte hogy sok a tennivalója mivel vizsgaidőszak van, és igazából nekem is, így aztán csendes beleegyezéssel most úgy tűnik hogy nem igazán beszélgetünk fb se.
na most itt kezdek azon gondolkodni hogy szerintetek elegendő érv-e ez amellett hogy ne szóljon hozzám vagy lehetséges hogy csak végig szórakozott velem? vagy most ózenjek neki hogy a vizsgák után van-e kedve találkozni személyesen. másik szempont az hogy jövőre külföldre megy tanulmányi ügyben, szóval igazából ha lehetne valami, akkor is csak ez a pár hét van hátra, amit nyilván ő is tud, szóval lehetséges hogy direkt kerülget mert nem szeretne most ilyenkor kapcsolatba bonyolódni? vagy inkább lépjek ennek ellenére is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!