Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet úgy egy kapcsolat, hogy nincs közös baráti körünk?
Engem nem szeretnek a barátai, és őt sem az én barátaim...
19/F 16/L

hát nálunk nincs ez az utálat,de nem szoktunk elmenni barátokkal,mert messze lakunk stb..
nálunk inkább akkor már így a család.
nincs kb veletek egykoru unokatesoja esetleg? vagy bármilyen hasonló korú rokon?
amugy szerintem ez miatt nem mehet tönkre egy kapcsolat(:
Tudtommal nincs olyan rokona, aki errefelé lakna, és nekem se nagyon, aki van, az dolgozik.. :(
Remélem menni fog újra, most nem szeretném, ha ellaposodna a kapcsolatunk, múltkor ezért szakítottunk.. :(

Mi meg egy városban élünk, mégse találkozunk minden nap, söt aludni is csak hétvégén szoktunk együtt. És szinte sose megyünk el együtt sehová. A barátaival szoktunk havonta 1x talizni,de én legtöbbször csak üldögélek mellette mert nem tudok a szakmai dolgokba beleszolni.
Ö is volt az én baráti körömnél egyszer,de mikor legközelebb invitáltam, azt mondta inkább kihagyná ha nem baj, megh nem szereti a részeges embereket,mert páran már elözöleg is kezdtek ittasodni (ennek ellenére az azelötti hét végén mikor elment 2 munkatársával "meginni egy sört" ö is berugott...)
Szal nemtom. De baj h együtt szinte sehová..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!