Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket ez zavarna?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy hobbija a horgászat.

Már most kijelenzettte hogy tavasztól őszig lesznek olyan hetek hogy meló után pénteken kimegy és csak vasárnap délután jön haza.

Akkor lesz 1 éves kb a kisfiunk.

Ti mit szólnátok ehhez?

2021. dec. 12. 15:14
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
32%

20.-ra.

Ja...ezért üvölt minden repülőn a nyakamba egy kis fostartály. :(

2021. dec. 12. 17:03
 22/36 anonim ***** válasza:
Úgyúgy. Utazhat. Nem tehetsz semmit. De pecázni nem repülőn szoktunk menni az országon belül
2021. dec. 12. 17:06
 23/36 anonim ***** válasza:
#20 Miért nincs?
2021. dec. 12. 17:06
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

19-es: de, lehet őket vinni, de

1. utálom a horgászatot, minek nézzem?

2. miért nem az én hobbim helyszínére megyünk együtt?

3. mióta pihenés gyerekkel kimozdulni?

4. miért természetes, hogy ő megy hetente 3 napra, egyeztetés nélkül, a másik meg oldja meg? Akkor ha én elmegyek évi összesen 2 hónapra wellnessezni, mert az a hobbim, addig ő dolgozik, viszi a háztartást és a 2 gyereket? Ugye? Nyilván nem, hát ő nem papucs!

2021. dec. 12. 17:25
 25/36 anonim ***** válasza:
10%

Most egyeztetett:) Mondta, hogy mennyit fog elmenni.

A gyerekkel otthon lenni mennyire pihenés? A kigyerek mindig szívás, akárhol van,

Mi a hobbid? Oda is lehet menni. De lehet azt meg ő utálja.

Az célszerű, hogy az anyuka is menjen néha egyedül. Ez egyéves gyerekkel nehéz dolog. Az apa és a nagyi sem tud rajta segíteni, csak az anya. Ez az anyaság nehézsége. De anyának lenni bármikor nehéz ilyen gyerek mellett.

2021. dec. 12. 17:35
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Miert szultok mindig az ilyeneknek????
2021. dec. 12. 17:46
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, én egy gyermeklelkű kockának szültem, ugye, egyik kommentelő :DDD
2021. dec. 12. 17:48
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Először rossz lesz, alig várod majd hogy hazajöjjön. Aztán egy idő után már alig fogod várni, hogy végre elmenjen. :)
2021. dec. 12. 18:17
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen, zavarna. Ha kéthavonta 1 hétvége lenne, akkor mondjuk egészségére, máskor majd én lépek le a barátnőmmel wellnesselni, ő meg cserélheti otthon a pelust, nagy ügy :D De ha minden héten vagy minden második héten tervezné ezt, akkor nyugodtan ott is maradhatna a tóparton.

Nincs gond a hobbival, és igen, ki kell valhogy engedni a gőzt. De azért nem úgy, hogy durván a család rovására menjen, létezik mérték is. Gondolom nem kényszerítették fegyverrel, hogy nősüljön meg és csináljon gyereket, szóval ne csináljon úgy, mintha nem lenne családja.

2021. dec. 12. 19:38
 30/36 anonim ***** válasza:
16%
Ebből kiindulva, ha olyan melója lenne mint nekem, akkor elhagynád? Mert nekem van évi 5-6, több napos konferencia. És ott nem csak halak, nők is vannak, meg szállodai szoba, meg pezsgő, meg...
2021. dec. 12. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!